Τρίτη 26 Απριλίου 2022

Νέο καραγκιοζιλίκι της ΕΦΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη Κυριάκου στον Κάρολο

 


Αναρωτιέται κόσμος εάν έχει αναγνώστες η Εφημερίδα των Συντακτών, και μάλιστα γελάνε και με την εφημερίδα, και με τον ΣΥΡΙΖΑ για τη κατάντια και την παρακμή στην οποία έχουν περιέλθει.




Υπέρ του «όχι», κατά των μέτρων λιτότητας και με δημόσια στήριξη υπέρ Τσίπρα ο τέως το 2015, αλλά «αυλάρχης των Γλύξμπουργκ» είναι ο Μητσοτάκης.



Η εφημερίδα ΕΦΣΥΝ και ο Ηλιόπουλος της Κουμουνδούρου, ξεχνώντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας όταν ήταν πρωθυπουργός μαζί με την σύζυγο του, είχαν υποδεχθεί τον Κάρολο, θυμήθηκε τους... Γλύξμπουργκ, προκειμένου να ασκήσει αντιπολίτευση στα σχέδια για την αξιοποίηση των βασιλικών κτημάτων στο Τατόι.



Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μεταβαίνει σήμερα στη Σκωτία, κατόπιν πρόσκλησης του πρίγκιπα της Ουαλίας, Καρόλου. Κατά τη συνάντηση με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου θα συζητηθεί, μεταξύ άλλων, η δυνατότητα άντλησης ιδεών από τον τρόπο ανάπτυξης του Dumfries House για τη μελλοντική αξιοποίηση του κτήματος Τατοΐου.

Το έπιασε ο ΣΥΡΙΖΑ, και είπε να ξεφτιλιστεί μαζί με την την εφημερίδα που τον στηρίζει για να γελάει ο κόσμος μαζί τους.

Η ανακοίνωση καραγκιοζιλίκι του ΣΥΡΙΖΑ:

«Να καταλάβει ο κ. Μητσοτάκης ότι δεν είναι αυλάρχης των Γλύξμπουργκ.

Ο κ. Μητσοτάκης καλό θα ήταν να αντιληφθεί ότι πρέπει να ενεργεί, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, ως εκλεγμένος πρωθυπουργός και όχι ως αυλάρχης των Γλύξμπουργκ.

Συνιστά δε μέγιστη προσβολή προς τους πολίτες την ώρα που τα ελληνικά νοικοκυριά δοκιμάζονται από την ακρίβεια, λόγω της ανεπάρκειάς του και της ασυλίας που παρέχει στην αισχροκέρδεια, να ταξιδεύει στη Σκωτία για να αποκτήσει τεχνογνωσία στην αξιοποίηση... βασιλικών κτημάτων.

Το Τατόι αποτελεί κτήμα του ελληνικού λαού, που πλήρωσε γι' αυτόν τον λόγο αδρά αποζημίωση στην τέως βασιλική οικογένεια, η οποία -ως γνωστόν- είχε προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο κατά της Ελλάδας.

Το νέο "unfair" της οικογένειας Μητσοτάκη δεν θα μείνει αναπάντητο από τις Ελληνίδες και τους Έλληνες όποτε τολμήσει να στήσει κάλπες».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας όσον αφορά στο πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών, ο κ. Οικονόμου είπε ότι «δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική το πρωτοσέλιδο αυτό. Ως πρωθυπουργός ο κ. Τσίπρας είχε σωστά υποδεχθεί μαζί με τη σύζυγό του τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου». Και πρόσθεσε: «Αλίμονο αν τέτοιου είδους συναντήσεις είναι θεσμική εκτροπή. Ούτε τότε ήταν ούτε σήμερα. Όπως σας είπα η κυβέρνηση έχει σχέδιο ανάδειξης για το Τατόι το οποίο να σημειώσουμε ότι παρέλαβε σε άθλιες συνθήκες».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου