Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Όλες οι σοβαρές χώρες του πλανήτη στην μαύρη λίστα της Ρωσίας, και στεναχωρήθηκαν πολύ


 

Μαύρες πλερέζες έβαλαν οι σοβαρές χώρες του πλανήτη, επειδή το καθεστώς της Ρωσίας και ο δικτάτορας Πούτιν της έβαλε στην μαύρη λίστα.

Όπως καταλαβαίνεται ο δικτάτορας έχει μείνει με τον Μαδούρο, τον Κιμ Γιονγκ, Ούν και ότι άλλο περισσεύει και δεν ενδιαφέρεται κανένας. Αυτό δείχνει πόσο απομονωμένος είναι πλέον ο δικτάτορας και το καθεστώς του.

Η κυβέρνηση της Ρωσίας ενέκρινε έναν κατάλογο ξένων κρατών που διαπράττουν εχθρικές ενέργειες εναντίον της χώρας, των εταιρειών της και των πολιτών της, όπως μεταδίδει το πρακτορείο TASS.


Σε αυτόν περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι ΗΠΑ, τα μέλη της ΕΕ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και την Ελβετία, καθώς και η ίδια την Ουκρανία.




Οι χώρες που αναφέρονται στον κατάλογο επέβαλαν ή εντάχθηκαν στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με το αυτό διάταγμα, το Κρεμλίνο σημείωσε ότι η ρωσική κυβέρνηση, οι εταιρίες και οι πολίτες μπορούν να πληρώνουν προσωρινά με ξένο συνάλλαγμα τα χρέη που έχουν στο εξωτερικό σε «μη φιλικές χώρες» και σε ρούβλια.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου