Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Οι εκτελεστές του δικτάτορα Πούτιν βομβάρδισαν σχολή στην Μαριούπολη καταφύγιο 400 πολιτών

 


Σε μία τελευταία εξέλιξη, το sky news μεταφέρει ότι το δημοτικό συμβούλιο της Μαριούπολης ισχυρίζεται ότι τα ρωσικά στρατεύματα βομβάρδισαν μία σχολή τέχνης όπου 400 άνθρωποι έβρισκαν καταφύγιο από τον πόλεμο.

Σε δήλωση που δημοσιεύτηκε στα κανάλια Telegram του συμβουλίου της Μαριούπολης και της Ουκρανικής Βερχόβνα Ράντα, το συμβούλιο είπε ότι γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένοι ήταν μέσα και «βρίσκονται ακόμα κάτω από τα ερείπια» του κατεστραμμένου καλλιτεχνικού σχολείου G12 στην περιοχή της Αριστερής Όχθης της πόλης. Πληροφορίες για θύματα δεν ήταν άμεσα διαθέσιμες.

Οι κάτοικοι της Μαριούπολης δολοφονούνται καθημερινά από τους Ρώσους εκτελεστές και τους ισλαμιστές Τσετσένους μισθοφόρους του δικτάτορα Πούτιν.

Συλληφθέντες από τους Ρώσους κατακτητές, κάτοικοι της Μαριούπολης μεταφέρθηκαν σε στρατόπεδα όπου οι ρωσικές δυνάμεις έλεγξαν τα τηλέφωνα και τα έγγραφά τους και στη συνέχεια ανακατεύθυναν ορισμένους από αυτούς σε απομακρυσμένες πόλεις της Ρωσίας, ανέφερε η δήλωση, προσθέτοντας ότι «η μοίρα των άλλων είναι άγνωστη».

Με λίγα λόγια οι εκτελεστές του δικτάτορα Πούτιν, οδηγούν με τη βία, πολίτες της Ουκρανίας στην Ρωσία.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου