Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Αλητεία, χυδαιότητα απο οπαδούς του ΠΑΟΚ «Θα πάτε να βρείτε τον Άλκη» – «Λευτεριά στα αδέρφια μας»


Απίστευτη αλητεία, από κακοποιούς και όχι οπαδούς ομάδας.

Μόλις λίγες μέρες μετά τη στυγερή δολοφονία του 19χρονου Άλκη που συγκλόνισε και συγκλονίζει το πανελλήνιο, κάποιοι κακοποιοί δε λένε να βάλουν μυαλό, με τις εικόνες ντροπής να συνεχίζονται στα ελληνικά γήπεδα.

Στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ Β΄ με τον Ολυμπιακό Β΄ για το δεύτερο πρωτάθλημα της χώρας,  κακοποιοί του Δικεφάλου, από την αρχή του αγώνα, φώναζαν «λευτεριά στα αδέρφια μας». Ποιους εννοούσαν; Τους συλληφθέντες για τη δολοφονία του Άλκη.

Τους ανθρώπους που αφαίρεσαν τη ζωή από ένα 19χρονο παιδί τους θεωρούν αδέρφια τους. Φυσικά, δεν έμειναν μόνο σε αυτήν την πρόκληση.

Από την αρχή, έβριζαν χυδαία τους παίκτες των «ερυθρολεύκων», ενώ με το τελευταίο σφύριγμα, ήρθε και το αποκορύφωμα. «Θα πάτε να βρείτε τον Άλκη», φώναζαν στους παίκτες του Αριέλ Ιμπαγάσα. Αδιανόητα πράγματα από ομάδες κακοποιών. 

Αθλιότητες επικίνδυνων και αμετανόητων κακοποιών, που δεν τους ενδιαφέρει τίποτα.

Εικόνες ντροπής, εμετικά λόγια και μένει να φανεί αν θα αναλάβει κάποιος την ευθύνη για τα όσα απίστευτα συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη και εάν θα συνεχιστεί, να κάνουν κακοποιοί στα γήπεδα ότι θέλουν.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου