Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Συνεχίζει ο ακροαριστερός τραμπούκος του Τσίπρα το υβριστικό παραλήρημα σε στελέχη της κυβέρνησης

 


Κανένας δεν μπορεί να σταματήσει τον ακροαριστερό τραμπούκο Παύλο Πολάκη, ούτε και ο Αλέξης Τσίπρας που τον καλύπτει πλήρως σε κάθε του ατόπημα, δείχνοντας ότι και οι δύο είναι φτιαγμένη από την ίδια φαιδρή ακροαριστερή πάστα.

Μετά τον Θάνο Πλεύρη, σειρά είχε ο Άδωνις Γεωργιάδης και για ακόμα μία φορά, ο κρητικός ποιμενικός, προκαλεί εκτοξεύοντας νέες ύβρεις  κατά των πολιτικών του αντιπάλων αλλά και των ΜΜΕ.

Σε ανάρτησή του στο facebook προκειμένου να…ενημερώσει για την κατάσταση της υγείας της μητέρας του γράφει:

«Προς όλα τα ακροδεξιά τρολ που ξαμόλησε ο “λαδέμπορας” και η Ομάδα Αλήθειας της ΝΔ για να μαζέψουν τη ζημιά που έπαθαν με αυτά που συνέβησαν στο νοσοκομείο Ρέθυμνου  και τα οποία τόλμησαν  να μου κάνουν μαθήματα Ιατρικής θα πω μια κουβέντα μόνο:

ΟΥΣΤ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ, μια δική μου μέρα στην Ιατρική  η ζωή σας όλη!»



Την ανοχή του Αλέξη Τσίπρα απέναντι στην δημόσια ξεφτίλα του πρώην υπουργού του, επέκρινε ο  Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Καλημέρα».

«Άμα φύγει ο βόθρος μολύνει και το καθαρό νερό. Αυτός έχει αφήσει τη μάνα του να μην κάνει την τρίτη δόση και βρίζει εμάς. Δεν μπορείς να είσαι αρχηγός ενός κόμματος και να επιτρέψεις ένας βουλευτής σου να έχει αυτή τη δημόσια φρασεολογία. Όταν υβριζόμαστε κατ’ αυτόν τον σκαιότατο τρόπο με όρους χαμαιτυπείου πρέπει κάποια στιγμή να απαντούμε κιόλας»



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου