Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Είναι "αυτοδημιούργητος" ο Τσίπρας, δημιούργησε ένα πολύ κακό όνομα

 


Δεν πρέπει να δίνει κανένας σημασία στον Αλέξη Τσίπρα, δεν έχει νόημα!!

Εάν πάρεις στα σοβαρά το αυτοδημιούργητος του Αλέξη Τσίπρα, έχει ένα δίκιο, γιατί ναι έχει δημιουργήσει ένα πολύ κακό όνομα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλη την υφήλιο.

Τσίπρας, ούτε ένα ένσημο στην ζωή του, αναφέρει με περηφάνεια ότι υπήρξε μαθητής, αλλά στα χαρτιά γιατί ούτε από έξω δεν πέρναγε, στο Πολυκλαδικό Αμπελοκήπων, μέσα έμπαινε μόνο όταν υπήρχε κατάληψη. 

Ο ανεπάγγελτος μέχρι να γίνει πολιτικός Αλέξης Τσίπρας, κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη που πήγε σε καλύτερο σχολείο, και επειδή έχει ένσημα εκτός πολιτικής.

Αυτό είναι το μυαλό του Αλέξη Τσίπρα, και αυτό σκέφτηκε να πει, χωρίς να τον ενδιαφέρει τι ακούει ο κόσμος, αλλά τι θα ακούσει το εσωκομματικό ακροατήριο, όσοι έχουν μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ να τον ακούνε.

Με ύφος τζάμπα, μάγκα των Εξαρχείων που τον απαξίωσε περισσότερο στα μάτια των πολιτών, μίλησε στην συνέντευξη του εξαπατώντας, λέγοντας ψέματα, παραπληροφορώντας και εκνευρίζοντας ακόμα και συντρόφους του.

Εκεί που μας άφησε όλους άναυδους, ακόμα και αυτούς που τον ξέρουν καλύτερα, ήταν όταν είπε : «Εγώ ήμουν αυτοδημιούργητος και είμαι αυτοδημιούργητος». 

Είναι γνωστό σε όλους ότι ο κ. Τσίπρας, δεν έχει κολλήσει ένσημο στη ζωή του!! Γιατί δεν αναφέρει που έχει δουλέψει στην ζωή του; Πώς δηλώνει αυτοδημιούργητος; Γιατί κοροιδεύει πάλι τον κόσμο; Όλη του την ζωή, υπήρξε άεργο πολιτικό στέλεχος της αριστεράς μέχρι να εκλεγεί βουλευτής και αυτή είναι η αλήθεια!! Πώς αυτοδημιούργητος; Πώς, επειδή σε μια στιγμή ευτυχίας ο Αλαβάνος τον έκανε αρχηγό του κόμματος και η τύχη του δούλεψε; Ούτε μάχη για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει δώσει, πώς κάνει τέτοιες δηλώσεις;

Έφτασε 47χρονών και δεν έχει ούτε ένα ένσημο εργασίας, θα έπρεπε να ντρέπεται και να μαζεύει τα λόγια του γιατί ο κόσμος τον απαξιώνει περισσότερο.

Σκεφτείτε όλους αυτούς τους πραγματικά «αυτοδημιούργητους», που άκουσαν την παπάτζα Τσίπρα «αυτοδημιούργητος»!! Όλα τα στελέχη σε μεγάλες εταιρίες, με βαριά βιογραφικά, ικανότητες και εξυπνάδα, και κάντε σύγκριση με τον Αλέξη Τσίπρα!!

Και επιτέλους, η αριστεία είναι ανεξαρτήτως καταγωγής, κομμάτων, σχολείων μόρφωσης!! Η αριστεία έρχεται από την ικανότητα κάτι που δεν το δέχεται η αριστερά, κάτι που δεν διαθέτει ο Αλέξης Τσίπρας.

Με λίγα λόγια ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένα πολιτικό ναυάγιο, και ευτυχώς που δεν μας έριξε στα βράχια. Οι δημοσκοπήσεις του δείχνουν την έξοδο και αυτός επιμένει στην τακτική του 2014.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου