Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Κυβέρνηση : Οφείλουμε μια μεγάλη συγνώμη σε όσους πολίτες ταλαιπωρήθηκαν

 



Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ, με θράσος κουνάει το δάχτυλο στην κυβέρνηση!! 

Ποιος ο ΣΥΡΙΖΑ, που δεν έχει πει ποτέ συγνώμη, που δεν έβλεπε πουθενά λάθη στις καταστροφές επί διακυβέρνησης του, που έστηνε σώου δήθεν συντονισμού για να εξαπατήσει τους πολίτες ενώ μετράγαμε πτώματα!!

Αυτός ο φαιδρός ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να πιαστεί ακόμα και από την παγκόσμια πανδημία,  μα πιαστεί από κάθε θεομηνία, από κάθε καταστροφή, και εάν υπάρχουν και νεκροί ακόμα καλύτερα, για να κάνει αντιπολίτευση.

Οι υπεύθυνες κυβερνήσεις κρίνονται από το αποτέλεσμα και όχι από τις δηλώσεις λέει η κυβέρνηση. Και συνεχίζει λέγοντας "εμείς δεν είμαστε εδώ για να συγκαλύπτουμε αλλά για να προσπαθούμε συνεχώς για το καλύτερο, να είμαστε διαφανείς και να μαθαίνουμε από τα λάθη μας".

"Οφείλουμε λοιπόν μια μεγάλη συγνώμη σε όσους πολίτες ταλαιπωρήθηκαν αλλά κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους περισσότερους από 7.000 κρατικούς λειτουργούς (στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, της ΕΛΑΣ, της πολιτικής προστασίας, του ΕΚΑΒ, του ΔΕΔΔΗΕ, υλοτόμους και τόσους άλλους) που 35 ώρες τώρα δίνουν μάχη για να αποτρέψουν τα χειρότερα. Και το έχουμε πετύχει παρά τις αντιξοότητες να απεγκλωβίσουμε όλους τους εγκλωβισμένους, να αποκαταστήσουμε την ηλεκτροδότηση στο 99,5% των νοικοκυριών που επλήγησαν από την κακοκαιρία, να μεταφέρουμε 100αδες άτομα που ζήτησαν βοήθεια στο νοσοκομεία. Άρα ναι, η σφοδρή αυτή κακοκαιρία ήταν ένα crash test που σε κάποια πράγματα πήγαμε καλά και σε κάποια άλλα πρέπει να γίνουμε πολύ καλύτεροι".




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου