Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Γυναίκα ισχυρίζεται ότι είδε δεινόσαυρο στην αυλή της [βίντεο]

 


Μια γυναίκα από τη Φλόριντα επιμένει πως το ζώο που κατέγραψαν οι κάμερες του σπιτιού της να τρέχει στο σκοτάδι επρόκειτο για…μωρό δεινοσαύρου.

Το βίντεο γυρίστηκε πριν περίπου 2 μήνες και έχει διάρκεια μόλις λίγων δευτερολέπτων. Μέσα σε αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα το κλιπ έχει καταφέρει, ωστόσο, να προβληματίσει τους χιλιάδες θεατές που το είδαν ανά τον κόσμο.

«Ρώτησα τους πάντες, ρώτησα τους γείτονες αν το είδαν και εκείνοι και αν ξέρουν τι είναι», λέει η Κριστίνα Ράιαν, η γυναίκα, δηλαδή, που ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο. «Δεν έχουμε λάβει καμιά πειστική απάντηση και είμαστε σίγουροι ότι ήταν δεινόσαυρος!».


«Σκεφτήκαμε όλα τα πιθανά ζώα που θα μπορούσαν να κυκλοφορούν έξω στη Φλόριντα, στις 03:40 τα ξημερώματα. Κανένα τους δεν θα περπατούσε με αυτό τον τρόπο», συμπληρώνει. «Μπορεί να φταίει το ότι έχω δει το “Τζουράσικ Παρκ” υπερβολικά πολλές φορές, γιατί μου θυμίζει βελοσιράπτορα ή κάποιο άλλο είδος μικρόσωμου δεινοσαύρου».

Διάφοροι σχολιαστές του βίντεο έχουν επιχειρήσει να δώσουν πιο ρεαλιστικές εξηγήσεις σε σχέση με τη φύση του πλάσματος, κάνοντας λόγο για κάποιο «Δράκο του Κόμοντο» ή κάποιο άλλο είδος μεγάλης σαύρας. «Μερικοί είπαν ακόμη και ότι πρόκειται για κάποιο γιγάντιο πουλί», λέει η Ράιαν. «Αυτό δε βγάζει νόημα, αφού το ζώο, ό,τι και αν είναι, φαίνεται πως έχει 4 πόδια».

«Εγώ επιμένω πως ήταν βελοσιράπτορας», καταλήγει.


ΠΗΓΗ: New York Post 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου