Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Ένας Τσίπρας σε παράκρουση, υστερικός προσπαθεί να επιβιώσει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ

 


Άναυδοι όσοι είδαν τον πολιτικά τελειωμένο πολιτικό απατεώνα και αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στην βουλή.

Και φυσικά δεν το λέμε για τις ενδυματολογικές του προτιμήσεις του Αλέξη παλαιού τύπου που δεν συνάδουν για αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με το μαύρο φανελάκι και το καρό σακάκι του Ταμτάκου να εκπροσωπεί την αντιπολίτευση στην βουλή.

Αλήθεια ποιος τον ντύνει τον πολιτικά τελειωμένο πολιτικό απατεώνα;

Την ώρα λοιπόν που εν γνώση του Αλέξη, ο Πρωθυπουργός της χώρας είχε συνάντηση με Ευρωπαίους ηγέτες, και έπαιρνε τα εύσημα για το πράσινο πιστοποιητικό υγείας, πήγε στην βουλή ντυμένος όπως του πρέπει του ίδιου να ψέξει τον Μητσοτάκη και να φωνάζει για πολιτική δειλία επειδή δεν πήγε να ακούσει τα καραγκιοζιλίκια του.

Το καρό και ειδικά το μεγάλο καρό, είναι της μόδας, αλλά εξαρτάται ποιος το φοράει!

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να βρίσκονται σε απόγνωση κάθε φορά που εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας γιατί η θα ξεφτιλιστεί, η θα ξεφτιλιστεί, δεν κάνει κάτι άλλο.

Ίσως το νέο στυλ που λανσάρει να εξωτερικεύει, τη διάθεση του και την απόγνωση του γιατί έχει φτάσει το πολιτικό του τέλος.

Εμφανίσθηκε λοιπόν ο τελειωμένος πολιτικά απατεώνας στο εσωτερικό ακροατήριο του, γιατί σε αυτό απευθύνεται, ο ελληνικός λαός δεν τον παρακολουθεί πλέον τον έχει για να γελάει.

Φανερά εκνευρισμένος με τις επιτυχίες του Μητσοτάκη, και επειδή ο Μητσοτάκης είναι έξυπνος και ικανός, κάτι που δεν είναι ο ίδιος, ανέβηκε στο βήμα για να δώσει σώου στον ΣΥΡΙΖΑ και σε όσους προσέξτε το αυτό, τον ακούν ακόμα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Έχει φτάσει στο σημείο ο Τσίπρας όταν αναγκάζεται να προφέρει το όνομα «Μητσοτάκης» και παθαίνει παράκρουση, να γίνεται υστερικός να στραβώνει το στόμα του, να παίρνει μεγαλύτερη κλήση ο ώμος του αριστερά!!! Τρομερή εικόνα.

Τι έχει λοιπόν η αξιωματική αντιπολίτευση για αρχηγό;  Έναν αφιονισμένο, επιθετικό, προκλητικό Τσίπρα γιατί έτσι δεν πρόκειται ποτέ να ξαναγίνει πρωθυπουργός να προσπαθεί να επιβιώσει εσωκομματικά.

Ξέρεις τι είναι σε κάθε δημοσκόπηση να παλεύεις όχι με τον Μητσοτάκη αυτόν δεν τον φτάνει ούτε στην άλλη ζωή, αλλά με τον ΚΑΝΕΝΑ και να μην μπορείς να τον περάσεις;

Κάθε μέρα ο Τσίπρας, και όσοι τον στήνουν να εμφανιστεί κάπου και να μιλήσει, αδυνατούν να διαβάσουν την νέα πραγματικότητα, κουράζουν και εάν υπήρχε ένα δυνατό σοβαρό ΚΙΝΑΛ, με σοβαρή ηγεσία ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε πολύ μεγάλο πρόβλημα.



Κώστας Βουκελάτος




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου