Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Για κακουργήματα κατηγορείται ο Πέτρος Φιλιππίδης


 

Κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος είναι πλέον ο δημοφιλής ηθοποιός καθώς του ασκήθηκε ποινική δίωξη μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης που διενήργησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Κώστας Σπυρόπουλος.

Στον ηθοποιό ασκήθηκε δίωξη για ένα βιασμό και δύο απόπειρες που είναι σε βαθμό κακουργήματος.

Τον γνωστό ηθοποιό κατήγγειλαν τρεις γυναίκες συνάδελφοι του, οι οποίες καταθέτοντας και ενώπιον του εισαγγελέα υποστήριξαν ότι τις κακοποίησε σεξουαλικά.

Ο ίδιος αρνήθηκε τις πράξεις που του αποδίδονται, ισχυριζόμενος ότι οι καταγγέλλουσες ψεύδονται και πως τον εκδικούνται επειδή δεν συνεργάστηκε μαζί τους. 

Μία εξ αυτών των γυναικών έχει καταγγείλει ότι έχει πέσει θύμα βιασμού το 2018 μέσα στο θέατρο, όπου είχε πάει για να ζητήσει εργασία και εκεί ο ηθοποιός της επιτέθηκε και τη βίασε. Υπήρξαν ακόμα δύο καταγγελίες για απόπειρα βιασμού, μία το 2010 στο θέατρο «Μουσούρη», στο καμαρίνι του ηθοποιού ο οποίος επιχείρησε να βιάσει την καταγγέλλουσα αλλά κατάφερε να διαφύγει και μία ακόμα το 2014 όταν, σύμφωνα με την καταγγελία, ο ηθοποιός επιχείρησε να βιάσει μία συνάδελφο του στο αυτοκίνητο του.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου