Κυριακή 2 Μαΐου 2021

Το 50% του ΣΥΡΙΖΑ διαφωνεί με την τακτική Τσίπρα - Κουμουνδούρου

 


Η αντιπολιτευτική στρατηγική που ακολουθεί όλο αυτό το διάστημα ο Αλέξης Τσίπρας έχει διχάσει ακόμα και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι δεν κρύβουν τη δυσαρέσκεια τους. 

Το 50% των ερωτηθέντων που δήλωσαν πως ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές διαφωνούν με τον τρόπο που αντιπολιτεύεται η Κουμουνδούρου, και μην ξεχνάτε ποιος είναι στην Κουμουνδούρου, ο Νάσος Ηλιόπουλος που με όσα γράφει και όσα λέει κάνει μεγαλύτερο κακό στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αρνητική άποψη εκφράζουν οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ σε ποσοστό 93,3%, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας δείχνει να χάνει και το κέντρο παρά τα συνεχή ανοίγματα του προς τον προοδευτικό χώρο καθώς το 87,3% των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ τάσσονται κατά της στρατηγικής που ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας.

Οι μόνοι που έχουν μείνει στον Αλέξη Τσίπρα είναι οι ακροαριστεροί και λίγοι αριστεροί του κόμματος. Άλλωστε ο Αλέξης Τσίπρας πάντα ήταν είναι και θα είναι ακροαριστερός, δεν μπορεί να το κρύψει.

Χαμηλή είναι και συσπείρωση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που φτάνει το 60,2% με το 9,9% να κατευθύνεται προς τη ΝΔ, το 3% πηγαίνει στο ΚΙΝΑΛ και το ίδιο ποσοστό προς το ΚΚΕ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου