Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Ακροαριστεροί δημιουργούν επεισόδια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη! Και αλλοδαποί στην πορεία

 


Δεν μπορούν να χωνέψουν οι ακροαριστεροί και ο ΣΥΡΙΖΑ, ότι τα πανεπιστήμια θα σταματήσουν να είναι γκέτο κακοποιών και τα υπόγεια γιάφκες τρομοκρατών που κατασκευάζουν μολότοφ.

Δεν μπορούν να χωνέψουν ότι δεν θα μπορούν να γράφουν ακροαριστερά συνθήματα μέσα στους χώρους, να απειλούν φοιτητές και καθηγητές.


Ομάδα ακροαριστερών βγήκε από την πορεία και πέταξε πέτρες σε διμοιρία ΜΑΤ στην Αθήνα και η αστυνομία προέβη σε χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης 

Η ομάδα ακροαριστερών πέταξε μπογιές και στην Τράπεζα της Ελλάδος.


Το περίεργο στην πορεία είναι ότι υπήρχαν και αραβόφωνα πανό με πολλά ερωτηματικά για τον ρόλο τους; Ποιος ο λόγος που βρίσκονται εκεί αλλοδαποί; Απλά επειδή τα πανεπιστήμια ήταν μέρη για να στοκάρουν παράνομα προϊόντα, δεν τους αρέσει που τώρα δεν μπορούν να πουλάνε ανεξέλεγκτα την παράνομη πραμάτεια τους, και φυσικά δεν θα μπορούν να φιλοξενούνται και να κοιμούνται μέσα στα πανεπιστήμια καλεσμένοι από αντιεξουσιαστές.

Από επεισόδια συνοδεύτηκε το πανεκπαιδευτικό και το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, αντιεξουσιαστές που κινούνταν προς τον χώρο του ΑΠΘ εμποδίστηκαν από τις δυνάμεις των ΜΑΤ, όπου πέταξαν δολοφονικές μολότοφ προς τους αστυνομικούς και πέτρες.







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου