Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Ο Παππάς δεν ενεργούσε χωρίς εντολή Τσίπρα και πρέπει να αποκαλυφθεί η πλήρη αλήθεια


 

Γνωστό σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει ίχνος ηθικής και σοβαρότητας. Ποτέ δεν κόλλησε να κάνει το οτιδήποτε για να παραμείνει στα μαύρα χρόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ πρωθυπουργός, και το άμεσο εκτελεστικό όργανο των επιθυμιών του ήταν το δεξί του χέρι Νίκος Παππάς.

Σιγά σιγά σκάνε τα σκάνδαλα ανηθικότητας του καθεστώτος που ήθελε να επιβάλει στη χώρα ο Αλέξης Τσίπρας. Πρώτος ο πρώην υπουργός δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαγγελόπουλος που πηγαίνει στο ειδικό δικαστήριο να δικαστεί και να καταδικαστεί επειδή κατά εντολή Μαξίμου έστησε κατηγορίες εκβιάζοντας δικαστές για να ενοχοποιηθούν πολιτικοί αντίπαλοι του Αλέξη Τσίπρα.

Όλη η Ελλάδα περιμένει να ξεκινήσει η δίκη του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Παπαγγελόπουλου μήπως ακουστεί και το όνομα του ηθικού αυτουργού, όνομα που γνωρίζουμε όλοι.

Το επόμενο σκάνδαλο που ήρθε στην Βουλή είναι η υπόθεση «ΣΥΡΙΖΑ channel» με την άμεση εμπλοκή του Νίκου Παππά δεξί χέρι του Αλέξη Τσίπρα και ήρθε μαζί με το άλλο σκάνδαλο την υπόθεση Folli Follie με κατηγορούμενους άλλους δύο υπουργούς τους ΣΥΡΙΖΑ Φλαμπουράρη - Χαρίτση που έπαιρναν επίσης εντολή απο το Μαξίμου.

Ο ανήθικος Τσίπρας κατάφερε και επέβαλε την πλήρη στήριξη στον Νίκο Παππά από όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κι αυτός δείχνει το πόσο φοβάται να μην ανοίξει το στόμα του ο Νίκος Παππάς και ακουστεί αυτό που ξέρουμε όλοι μας, το όνομα του ηθικού αυτουργού που έδινε τις εντολές και δεν είναι άλλο από αυτό του Αλέξη Τσίπρα.

Ο ανήθικος Τσίπρας με τον φόβο των αποκαλύψεων σε βάρος του, δεν θα διστάσει και να το θυμηθείτε να κατηγορήσει την κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι διώκοντας τον ίδιο και τους συνεργάτες του, διώκεται όλη η αριστερά και το ηθικό θα ήταν όταν τολμήσει να το πει αυτό να βγουν γνήσιοι καθαροί αριστεροί, και να τον αποστομώσουν λέγοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν εκπροσωπεί την αριστερά αλλά την έχει ξεφτιλίσει με τις πράξεις του και τα σκάνδαλα που παραπέμπουν σε ακροαριστερά καθεστώτα.

Η ουσία είναι μία ο Παππάς θα χρειαστεί να δώσει απαντήσεις για όσα κατηγορείται και κυρίως να αποκαλύψει όλες οι πτυχές της υπόθεσης ΣΥΡΙΖΑ channel, στην οποία συζητείται ότι είναι μπλεγμένα εγχώρια αλλά και διεθνή οικονομικά και εκδοτικά συμφέροντα και θα το κάνει αυτό γιατί εάν φτάσει στο ειδικό δικαστήριο θα είναι αργά για τον ίδιο και το πολιτικό του μέλλον.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου