Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Σχέδιο δολοφονίας κατά του Τζο Μπάιντεν

 



Σχέδιο δολοφονίας του υποψηφίου των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν εξουδετέρωσαν οι αμερικανικές αρχές ασφαλείας. 

Τον περασμένο Μάιο το FBI συνέλαβε έναν 19χρονο στη Βόρεια Καρολίνα, που ονομάζεται Alexander Hillel Treisman, με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας κατά του Τζο Μπάιντεν. Οι ομοσπονδιακοί πράκτορες του FBI βρήκαν τον 19χρονο Treisman ο οποίος είχε συλληφθεί παλαιότερα για παιδική πορνογραφία μέσω των social media, όπου ρωτούσε τους διαδικτυακούς φίλους του αν θα έπρεπε να δολοφονήσει τον υποψήφιο των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν.

Ο ύποπτος λόγο της καταδίκης του για πορνογραφία ήταν υπό παρακολούθηση από το FBI.

Η παρακολούθηση έβγαλε Αρχές πως σχεδίαζε να ταξιδέψει σε τοποθεσία μόλις 2 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του Μπάιντεν. Όταν έγινε έφοδος στο σπίτι του βρέθηκε μια λίστα με συγκεκριμένες αναφορές (σε έγγραφα) και κυκλωμένη τη λέξη «εκτέλεση». Επίσης, στο σπίτι του 19χρονου Treisman βρέθηκε ένα βαν γεμάτο όπλα και εκρηκτικά, το οποίο πιθανότατα θα παγίδευε σε σημείο που θα περνούσε η πομπή του Μπάιντεν.

Οι ομοσπονδιακοί, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αποκάλυψαν άδειες οδήγησης από τρεις διαφορετικές πολιτείες. Σύμφωνα με τα έγγραφα,  οι αναζητήσεις του Τρίσμαν στο Διαδίκτυο μεταξύ Μαρτίου και Μαΐου 2020 περιελάμβαναν επίσης πληροφορίες σχετικά με τη διεύθυνση κατοικίας του Μπάιντεν.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου