Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

935 τα κρούσματα στην χώρα μας! Άδειοι δρόμοι και πλατείες

 



Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε εχθές 935 νέα κρούσματα κορωνοϊού ενώ από τα στοιχεία προκύπτει ότι η Αττική και η Θεσσαλονίκη παραμένουν οι πόλεις με τα περισσότερα κρούσματα.

Στην Αττική καταγράφηκαν 228 νέα κρούσματα, ενώ και τα περιστατικά μόλυνσης αυξήθηκαν αλματωδώς στη Θεσσαλονίκη καθώς εντοπίστηκαν 217 πλησιάζοντας τα νούμερα της Αττικής. Συναγερμός έχει σημάνει στις Σέρρες όπου βρέθηκαν 54 κρούσματα, εξέλιξη που οδήγησε τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά να συγκαλέσουν για την Κυριακή έκτακτη σύσκεψη.

Σε νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας τέθηκαν από τις 00.30 το βράδυ του Σαββάτου 5.5 εκατομμύρια πολίτες, οι οποίοι ζουν στις «κόκκινες» και «πορτοκαλί» περιοχές της Ελλάδας. 

Οι δρόμοι και οι πλατείες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης μετά τις 00.30 όταν και τέθηκε σε ισχύ η νυχτερινή καραντίνα ήταν άδειες.

Στους δρόμους έως και λίγη ώρα πριν από τις 00.30 επικρατούσε κίνηση με τους τελευταίους να επιστρέφουν σπίτι τους για να αποφύγουν την επιβολή προστίμου σε τυχόν έλεγχο.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου