Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Τα πλήρως ελεγχόμενα από το καθεστώς Ερντογάν ΜΜΕ πήραν εντολή να πανηγυρίσουν στα πρωτοσέλιδα τους



Είναι πάγια τακτική τα καθεστώτα ακροαριστερά, η ακροδεξιά να ελέγχουν τα ΜΜΕ στην χώρα την οποία ελέγχουν, κάτι που πήγε να γίνει και στην Ελλάδα από το ακροαριστερό καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ αλλά ευτυχώς η Ελλάδα δεν είναι Τουρκία.

Τα πλήρως ελεγχόμενα από το ακραίο καθεστώς του σουλτάνου Ερντογάν ΜΜΕ πήραν εντολή να πανηγυρίσουν και πανηγυρίζουν για τις παράνομες και προκλητικές ενέργειες του δικτάτορα.

Οι παράνομες ενέργειες του καθεστώτος έγιναν πρώτο θέμα στις εφημερίδες της Τουρκίας. Ο Τύπος της γείτονος μιλά μάλιστα πως «η πορεία του  Oruc Reis  και η εξάμηνη (;) πορεία του προκάλεσε πανικό στην Ελλάδα». Άλλη εφημερίδα μιλά για «ιστορικής σημασίας βήμα στην 100η επέτειο της Συνθήκης των Σεβρών».

Τα πρωτοσέλιδα του Τούρκικου Τύπου 

HURRIYET: Ξύπνησαν με το  Oruc Reis

Η Ελλάδα η οποία αδιαφόρησε για τις κινήσεις καλής θέλησης της Τουρκίας και συμφώνησε με την Αίγυπτο, τώρα πανικοβλήθηκε όταν ξαφνικά είδε το Oruc Reis στα ανοιχτά της Κύπρου. Η Μερκελ είχε ζητήσει να σταματήσουν οι έρευνες ως ένδειξη καλής θέλησης και η Τουρκία είχε σταματήσει. Όμως η Ελλάδα και η Αίγυπτος ξεχείλισαν το ποτήρι και η Άγκυρα πάτησε το κουμπί.

ΥΕΝΙ SAFAK: Προκάλεσε πανικό η εξάμηνη πορεία του Oruc Reis

Δεν υποχωρούμε στην ανατολική Μεσόγειο.Το Oruc Reis ξεκίνησε πορεία 6 μηνών. Το Oruc Reis θα παει νότια του Καστελόριζου, της Ρόδου, νότια της Κρήτης και ο τελικός του στόχος θα είναι τα σύνορα του μνημονίου Τουρκίας Λιβύης.

CUMHURIYET: Η επίθεση της Ανατολικής Μεσογείου

Ιστορικής σημασίας βήμα στην 100η επέτειο της Συνθήκης των Σεβρών. Το Oruc Reis στο μέτωπο η Ελλάδα σε πανικό.

SABAH: Δεν μπορούν να μας φυλακίσουν στις θάλασσες μας

Καλή τύχη Oruc Reis Προκάλεσε πανικό στους Ελληνες και στους Ελληνοκύπριους.

Η αλήθεια όμως που γνωρίζει καλά το καθεστώς Ερντογάν είναι ότι η Ελλάδα όχι μόνο δεν έχει πανικοβληθεί αλλά είναι αποφασισμένη να δώσει τέλος στις προκλήσεις του δικτάτορα σουλτάνου.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου