Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Η τρελή αυτοαποκαλούμενη "παρουσιάστρια" έριξε νερό στον Χαρδαλιά και συνελήφθη επιτέλους



Και όμως μετά από τόσα επεισόδια που δημιούργησε δείχνοντας ότι είναι επικίνδυνη για την ασφάλεια όλων, κυκλοφορούσε ελεύθερη χωρίς ψυχιατρική παρακολούθηση και τελικά συνελήφθη.

Η αυτοαποκαλούμενη "παρουσιάστρια" επιχείρησε να στήσει ένα νέο σόου για να ασχοληθούν μαζί της και για να ξεφτιλιστεί και πάλι αλλά... απέτυχε.

Όπως διαβάζουμε στο Grtimes.gr, η "παρουσιάστρια" Ιωάννα Κουσκούση έριξε νερό στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και επιτέλους συνελήφθη απο την αστυνομία.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, ο κ. Χαρδαλιάς γευμάτιζε με τον υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρο Καράογλου σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης κοντά στον Λευκό Πύργο, όταν την παρουσία του αντιλήφθηκε η Ιωάννα Κουσκούση, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του gtimes.gr, ήταν με μια φίλη της. Αμέσως προσέγγισε τον υφυπουργό και τον πλησίασε αρχικά με φιλική διάθεση, ζητώντας να φωτογραφηθεί μαζί του.

Ο κ.Χαρδαλιάς  δέχθηκε ευγενικά, καθώς νωρίτερα κι άλλοι πολίτες είχαν ζητήσει το ίδιο. 
Εντελώς ξαφνικά ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια μετά τη φωτογραφία, πήρε ένα ποτήρι νερό και το πέταξε εναντίον του Νίκου Χαρδαλιά, αρχίζοντας να φωνάζει και να βρίζει, ενώ το περιστατικό φέρεται να προσπάθησε να καταγράψει με το κινητό της τηλέφωνο η φίλη της.  Παράλληλα, έσπασε το ποτήρι με τα γυαλιά να πετάγονται πάνω στον υφυπουργό, ενώ παρούσα στο περιστατικό ήταν και η κόρη του κ.Χαρδαλιά, που υπέστη σοκ. 

Αμέσως επενέβησαν αστυνομικοί η οποίοι προσήγαγαν την Ιωάννα Κουσκούση.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου