Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Ρε Κόκαλη σταμάτα να ξεφτιλίζεσαι; «Το έγκλημα της 17Ν ήταν πολιτικό» και φιλοτρομοκράτης τώρα;



Είναι τραγικό και δεν καταπίνονται από κανένα νοήμων πολίτη οι ηλιθιότητες που ξεστομίζουν τα παρτάλια του ΣΥΡΙΖΑ προκαλώντας τους πάντες!!

Σειρά πήρε το νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κόκαλης, που πήρε θέση υπέρ της 17Ν και υιοθέτησε αυτό που λένε τόσα χρόνια οι τρομοκράτες εκτελεστές της 17Ν, καθώς και αυτοί που τους υποστηρίζουν.

Στη διάρκεια εκπομπής του Action 24, όπου και ήταν καλεσμένος, ερωτηθείς σχετικά με το αν πρέπει να τιμηθεί η μνήμη των νεκρών, ο αντρόπιαστος Πέτρος Κόκκαλης ανέφερε επί λέξη ότι: «Αυτό το κάναμε επί τριάντα χρόνια με τη 17Ν και σωστά το κάναμε, αλλά εκεί ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν ένα πολιτικό έγκλημα, εδώ κατά την άποψή μου δεν είναι ξεκάθαρο. Οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες εκείνη την ημέρα στην Αθήνα και πρέπει να προχωρήσουμε σε μια διαλεύκανση...».

Και ενώ η ευρωβουλευτής της ΝΔ ξεκαθάρισε ότι τα εγκλήματα της 17Ν δεν είναι πολιτικά αλλά εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου ανεξάρτητα από τις επικλήσεις των δραστών, εντούτοις ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε χαρακτηριστικά «δεν εννοούσα νομικά» κάνοντας τα πράγματα χειρότερα και δείχνοντας πόσο ακατάλληλος είναι να μιλάει. 

Η ουσία είναι μία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στις τάξεις του φιλοτρομοκράτες θαυμαστές των εκτελεστών της 17Ν, και οι δηλώσεις που κάνουν κατά καιρούς τα νούμερα του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των εκτελεστών δημιουργούν ερωτηματικά στους πολίτες;;

Το νούμερο ΣΥΡΙΖΑ Κόκαλης σημείωσε επίσης ότι δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται ή όχι για πολιτικό έγκλημα το γεγονός πως κάποιοι έριξαν μολότοφ σε ένα κτήριο που μέσα βρίσκονταν εργαζόμενοι ενώ την ίδια στιγμή δεν επέτρεπαν στην πυροσβεστική να πλησιάσει.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου