Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Ανήθικη επίθεση του επικίνδυνου ΣΥΡΙΖΑ μέσα από το left.gr στον Σ.Τσιόδρα



Ο Σύριζα αποδεικνύει καθημερινά με τις δηλώσεις των στελεχών του, τις ελεγχόμενες εφημερίδες και site, πόσο ακατάλληλος είναι και επικίνδυνος είναι για την χώρα.

Άλλη μία απόδειξη είναι η ανήθικη, και προκλητική, για όλη την Ελλάδα σφοδρή επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ μέσω του left.gr κατά του λοιμωξιολόγου Σ.Τσιόδρα. Είχε προηγηθεί το Documento.gr του Βαξεβάνη με την στημένη ερώτηση.

Το κατάπτυστο άρθρο τιτλοφορείται: «Ο τοτεμικός χαρακτήρας του Σ. Τσιόδρα και άλλες σκοτεινές ιστορίες»

Το site left.gr (το οποίο ανήκει ιδιοκτησιακά στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, και διευθύνεται από στελέχη που επιλέγονται από τον ΣΥΡΙΖΑ) φιλοξενεί άρθρο του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Κατέ Καζάντη η οποία θεωρεί καθήκον της «να αποδομεί δημόσια» τον Σ.Τσιόδρα χωρίς να ντρέπεται και χωρίς κανένα αίσθημα ευθύνης. 

Στο άρθρο αφήνονται υπονοούμενα για «πάμπολλες, μικρές και μεγάλες, ιστορίες εκμετάλλευσης και κερδοφορίας», ενώ χαρακτηρίζεται ο Σ.Τσιόδρας «ανθρωπολογικό πρότυπο της κυρίαρχης δεξιάς», λόγω του γεγονότος ότι είναι «ορθόδοξος, πολύτεκνος, ευσυγκίνητος ιεροψάλτης με υποδειγματικό βίο»

Αυτή η επίθεση έχει εξαγριώσει τους Έλληνες πολίτες που βλέπει την κατάντια του ανεύθυνου και επικίνδυνου για την Ελλάδα Σύριζα.

Η Κυβέρνηση ακόμα δεν έχει βγάλει καμία ανακοίνωση;;;;;






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου