Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Λίστα από τον ΣΥΡΙΖΑ για προσλήψεις στο Kontra! Ψάχνουν ποιος θα τους πληρώνει



Μια λίστα δημοσιογράφων έστειλε o ΣΥΡΙΖΑ στο Κontra Channel, προκειμένου να προσληφθούν στον τηλεοπτικό σταθμό.

Περίοπτη θέση σε αυτήν κατέχουν, όπως έγραψε στο πρόσφατο παρελθόν η στήλη, οι Κατερίνα Ακριβοπούλου, Σωτήρης Καψώχας και Βούλα Κεχαγιά, οι οποίοι, μετά την έξοδό τους από το Ραδιομέγαρο, είναι άστεγοι τηλεοπτικά.

Ωστόσο, το μεγάλο «αγκάθι» δεν είναι άλλο από τον τρόπο με τον οποίο θα πληρώνονται, αφού είναι κοινό μυστικό πως η ρευστότητα δεν περισσεύει. Στο πλαίσιο αυτό η Κουμουνδούρου επιχειρεί να βρει άμεσα διέξοδο, καθώς η πλευρά Κόκκαλη εξακολουθεί να μη φαίνεται διατεθειμένη να χρηματοδοτήσει εκ νέου το φιλοΣΥΡΙΖΑϊκό κανάλι περιφερειακής εμβέλειας.

Εσχάτως, μάλιστα, ιδιαίτερα για το άλλοτε τηλεοπτικό δίδυμο της μεσημεριανής εκπομπής της ΕΡΤ έγινε κρούση και στους ιθύνοντες του Open του Ιβάν Σαββίδη, όμως, παρά τις αγαστές σχέσεις μεταξύ της ιδιοκτησίας του τηλεοπτικού σταθμού της Παιανίας και του στενού συστήματος Τσίπρα, η προοπτική αυτή απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, καθώς οι επικεφαλής του ενημερωτικού τομέα έκαναν λόγο για φθαρμένα τηλεοπτικά προϊόντα.

Για τον λόγο αυτό, εξάλλου, δεν έχει προωθηθεί ως μόνιμη στο κανάλι του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, αν και εργάζεται στο «Εθνος» ως βασική πολιτική συντάκτρια και η Βούλα Κεχαγιά, καθώς θεωρείται απόλυτα ταυτισμένη με την προηγούμενη κυβέρνηση, και ιδίως με τον πρώην υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά.


Πηγή : media.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου