Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Έργο ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα Siemens απηλλάγησαν 27 κατηγορούμενοι με τον ποινικό κώδικα ΣΥΡΙΖΑ δώρο σε συντρόφους


Όποιος τόλμησε να δει τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα και ψεύτη Αλέξη Τσίπρα, προχθές στο κανάλι OPEN, παρατήρησε ότι μέσα σε όσα είπε και ξεφτιλίστηκε όπως η Deutsche Welle, μη έχοντας αίσθηση των όσων καταγγέλλει αναφέρθηκε και στον νόμο περί δωροδοκίας στο δημόσιο.

Είτε δεν του είπαν, είτε δεν έχει αίσθηση του τι έχει κάνει ως πρωθυπουργός και ως κυβέρνηση, χτυπιόταν εναντίον όλων των άλλων, που αρνούνται τη φοβερή πρότασή του κόμματος του να έχει ένας νόμος για ποινικά αδικήματα αναδρομική ισχύ, ώστε επιτέλους να πιάσει κάποιον για την υπόθεση Novartis για την οποία αλλιώς μας τα έλεγε κι αλλιώς βγήκαν τελικά.

Και το αναφέρει αυτό με υποκρισία όταν απόφαση του δικαστηρίου έκρινε την υπόθεση Siemens και ότι το αδίκημα της δωροδοκίας, με το οποίο κατηγορούνταν αρκετοί από τους κατηγορούμενους στο εδώλιο είναι πλημμέλημα και επειδή τα πλημμελήματα δεν είναι σαν τα κακουργήματα, παραγράφονται σε σχετικά σύντομο χρόνο και πάντως στη συγκεκριμένη υπόθεση είχαν υποπέσει ήδη σε αυτή την παραγραφή. Με τον τρόπο αυτό απηλλάγησαν 27 κατηγορούμενοι.

Και πότε έγινε αυτή η αλλαγή με τη δωροδοκία; Επί ΣΥΡΙΖΑ με τους «ποινικούς κώδικες» που πέρασαν λίγες ημέρες άρον, άρον πριν τις εκλογές για να ευνοήσουν ημετέρους συντρόφους. Στην περίφημη, αλλαγή των ποινικών κωδίκων υπήρξε και αυτή η αλλαγή σκάνδαλο η οποία πέρασε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ! 

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ορθά αλλάζει πάλι, ώστε να γίνει ξανά κακούργημα η «δωροδοκία υπαλλήλου», αλλά στο μεταξύ το δικαστήριο δέχθηκε ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση, ισχύει η ευμενέστερη διάταξη για τους κατηγορούμενους και έτσι είχαμε το αποτέλεσμα που είχαμε και κανένας από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν ντρέπεται που μιλάει ειδικά ο ακροαριστερός απατεώνας Αλέξης Τσίπρας.

Φωνάζει λοιπόν ο ακροαριστερός απατεώνας για αυστηροποίηση της συνταγματικής νομοθεσίας σε υποθέσεις διαχείρισης δημοσίου χρήματος και δημοσίου συμφέροντος, όταν ο ίδιος πριν από λίγους μήνες προκλητικά είχε εισάγει στο ποινικό δίκαιο επιεικέστερες διατάξεις; 

Τέτοια υποκρισία μόνο τέτοιους μεγάλου βεληνεκούς πολιτικός απατεώνας και ψεύτης όπως ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να έχει.

Το άρθρο 86 του Συντάγματος, που προβλέπει πώς αντιμετωπίζονται οι πολιτικοί και είναι ήδη υπό αναθεώρηση και το καραγκιοζιλίκι Αλέξη Τσίπρα τον εκθέτει στην ελληνική κοινωνία περισσότερο.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου