Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Τρομοκρατία αναρχικών σε φοιτητές! Προκλητικές δηλώσεις Συριζαίων πυροδοτούν επίτηδες το κλίμα



Μία σειρά από τρομοκρατικές πράξεις κατά φοιτητών με απειλές και ξύλο από αντιεξουσιαστές δείχνουν ότι μάλλον δεν έχουν καταλάβει καλά οι κακοποιοί ότι δεν κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Από την άλλη το ανεύθυνο ακροαριστερό κόμμα ΣΥΡΙΖΑ με δηλώσεις στελεχών προσπαθεί να καλύψει τις δολοφονικές και τρομοκρατικές πράξεις των συντρόφων κακοποιών, με ανεύθυνες προκλητικές δηλώσεις όπως του Ραγκούση, της Πέρκα, Τζανακόπουλου, του ίδιου του Τσίπρα και λοιπόν νούμερων του τσίρκου.

Όλα αυτά δίνουν θάρρος στους κακοποιούς και η κατάσταση δείχνει ανεξέλεγκτη μέχρι να αναλάβει επιτέλους δράση η αστυνομία και να αποδείξει ότι δεν ζούμε σε ακροαριστερό κράτος ΣΥΡΙΖΑ που το έγκλημα καλύπτεται μαζί με τους κακοποιούς συντρόφους.

Εκτός από την τρομοκρατική επίθεση αντιεξουσιαστών στην ΑΣΟΕΕ και τον ξυλοδαρμό φοιτητών, το ίδιο έγινε και στο Πάντειο από τρομοκράτες κακοποιούς αντιεξουσιαστές, χωρίς να καταδικάζει κανένας από τον ΣΥΡΙΖΑ και η συμπεριφορά αυτή δείχνει ότι όλα υποκινούνται από την Κουμουνδούρου για να πυροδοτήσει το κλίμα μέχρι την επέτειο Γρηγορόπουλου. Τι όχι;; Δεν νομίζουμε και έχουν τεράστια ευθύνη και ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας προσωπικά, για όσα συμβούν και κάνουν οι σύντροφοι κακοποιοί αντιεξουσιαστές έτσι και δεν τα προλάβει η αστυνομία και το υπουργείο προστασίας του πολίτη.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου