Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Όταν ένας σοβαρός άνθρωπος όπως ο Πικραμμένος καταθέτει ότι ο Παπαγγελόπουλος εμπλέκεται τότε ναι εμπλέκεται


Όταν ακούς εάν σοβαρό άνθρωπο, πρώην πρωθυπουργό και δικαστικό τον Παναγιώτη Πικραμμένο να αναφέρει στην κατάθεση του ότι ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος κινούσε τα νήματα στη σκευωρία της Novartis, τότε δεν υπάρχει αμφιβολία και ο Παπαγγελόπουλος είναι ένοχος.

Σύμφωνα με το protothema.gr ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός αποδίδει «εκτελεστικό» ρόλο στη σκευωρία Novartis στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Ο κ. Πικραμμένος κάνει λόγο για κεντρικό σχεδιασμό της υπόθεσης με στόχο την δίωξη συγκεκριμένων πολιτικών αντιπάλων της προηγούμενης Κυβέρνησης.

Ο Παναγιώτης Πικραμμένος, μεταξύ άλλων, φέρεται να λέει στους ανακριτές που ερευνούν τη σκευωρία Novartis «πιθανολογώ ότι το πρόσωπο το οποίο κινούσε τα νήματα και συνέβαλε στο σχεδιασμό των διώξεων των πολιτικών προσώπων ήταν ο τότε αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης». Υποστηρίζει μάλιστα ότι ο τρόπος που η εισαγγελέας Εγκλημάτων Διαφθοράς χειρίστηκε την υπόθεση του «δημιουργεί την αίσθηση ότι υπήρχε κεντρικός σχεδιασμός» με σκοπό την στοχοποίησή του.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου