Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Απίστευτη πρόκληση Τσίπρα! Έχει ερωτηματικά για την αποφυλάκιση του Φλώρου με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ



Είναι απίστευτη η πρόκληση του Αλέξη Τσίπρα που δείχνει ακόμα αμετανόητος χωρίς συναίσθηση των όσων έχει κάνει σε βάρος της ασφάλειας των πολιτών, με τους νόμους έγκλημα του υπουργείου δικαιοσύνης για να εξυπηρετήσει ρουσφέτια συντρόφων κακοποιών και τρομοκρατών.

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει και ερωτηματικά για την αποφυλάκιση του Αρειστίδη Φλώρου με νόμο που έφερε ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ υπουργός Μιχάλης Καλογήρου, για να εξυπηρετήσει συμφέροντα συντρόφων και ψηφίστηκε γρήγορα πριν πέσει η κυβέρνηση του.

Απευθυνόμενος μάλιστα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οΤσίπρας προσπάθησε να συνδέσει τον Φλώρο με την Νέα Δημοκρατία για να αποποιηθεί τις ευθύνες του για τον νέο νόμο έγκλημα που έφερε λίγες ημέρες πριν φύγει από την κυβέρνηση.

Αναφέρθηκε λοιπόν με το γνωστό του συριζαίικο προκλητικό ύφος στην υπόθεση της ENERGA και το στέλεχος του Μ. Μαξίμου, Γρ. Δημητριάδη, φέρνοντάς το ως παράδειγμα μετατροπής της κυβέρνησης σε κυβέρνηση Α.Ε.

«Με τον δικηγόρο της ENERGA και ανεψιό του κ. Μητσοτάκη, διευθυντή του Μαξίμου, να δημιουργεί με το ‘καλημέρα’ ερωτηματικά, με την αποφυλάκιση σήμερα του πρώην συνεταίρου του, κυρίου Αριστείδη Φλώρου.

Και βέβαια εδώ πέραν των ερωτηματικών, υπάρχει και η σαφέστατη μεθόδευση χειραγώγησης της Δικαιοσύνης. Όλοι αντιλαμβανόμαστε τώρα, γιατί η ΝΔ αρνήθηκε τον συναινετικό ορισμό ηγεσίας της Δικαιοσύνης» είπε ο προκλητικός Αλέξης Τσίπρας για τον νόμο που ο ίδιος ψήφισε για να αποφυλακιστεί ο Αριστείδης Φλώρος.

«Μια εξέλιξη που μας δείχνει το πώς εννοεί η νέα κυβέρνηση την επιστροφή στη κανονικότητα. Δε κρατάνε ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα», προσέθεσε ο αντρόπιαστος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου