Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Το ακροαριστερό καθεστώς αποστράτευσε τον πυροσβέστη που κάρφωσε ότι ο Τσίπρας ήξερε για νεκρούς στο Μάτι



Αποστρατεύτηκε ο αξιωματικός του πυροσβεστικού σώματος, Ιωάννης Ράμφος, ο οποίος είχε καταθέσει ότι στις 23:00 της 23ης Ιουλίου είχε διαβιβάσει πως είχε δει νεκρούς στο Μάτι, στοιχείο που αποδεικνύει πως ο Αλέξης Τσίπρας ήξερε απόλυτα την τραγική κατάσταση πριν τη σύσκεψη με τους επικεφαλής της Πυροσβεστικής και τους αρμόδιους υπουργούς.

Ο Ιωάννης Ράμφος, από τις 8 το βράδυ είχε ενημερώσει τα κεντρικά για νεκρούς, ενώ στις 11 έδωσε και τον συγκεκριμένο αριθμό για τους νεκρούς που έχει βρει και είχε πεί στην κατάθεση του : «Στις 8 προχωράει προς εμένα ένας άνθρωπος καμένος, ο οποίος κατέρρευσε μπροστά στο βενζινάδικο», είχε πει για τη μοιραία βραδιά της 23ης Ιουλίου. Στις 11 ο ίδιος αξιωματικός αναφέρει: «Στα στενά είδα περίπου 7-8 νεκρούς. Όλα τα άτομα που είδα ήταν έξω από τα αυτοκίνητα, πλησίον οχημάτων, μεταξύ τους και παιδιά».

Ο υφιστάμενος αρχηγός του πυροσβεστικού σώματος Ματθαιόπουλος παραμένει στην αρχηγία του Π.Σ. παρά τις ενστάσεις που διατυπώθηκαν το τελευταίο διάστημα για το γεγονός ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι σε λίγο καιρό κατηγορούμενος για τη φωτιά στο Μάτι.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου