Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Καρέ καρέ ο απαγωγέας και τα 10χρονα στην Κύπρο


Σύμφωνα με το sigmalive.com, σήμερα, ο 35χρονος φερόμενος απαγωγέας οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την οκταήμερη κράτησή του. 

 Όσον αφορά στον λόγο που κρατήθηκε τόσες ώρες ο 35χρονος στο διαμέρισμά του, ο Αντρέας Αγγελίδης ανέφερε ότι από τη στιγμή που ήταν ο κάτοχος/ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, θα έπρεπε η έρευνα να γίνει στην παρουσία και γι' αυτό υπήρχε αυτό το χρονικό διάστημα, και αυτά τα θέματα τα είχαν κρίνει οι ανακριτές για τις εξετάσεις που έπρεπε να γίνουν.

To sigmalive.com παρουσιάζει βίντεο που απεικονίζει καρέ καρέ τη στιγμή που ο απαγωγέας οδηγεί τα 10χρονα στο διαμέρισμά του.



Ο 35χρονος δράστης, Γιώργος Νικολάου, από τη Λευκωσία, ο οποίος τελευταία διέμενε στη Λάρνακα, είναι προγραμματιστής ιστοσελίδων. Ο Νικολάου ομολόγησε την απαγωγή και επέμενε να λέει ότι το έκανε για να ζητήσει λύτρα. Ωστόσο, δεν έγινε πιστευτός από τους ανακριτές, οι οποίοι επί ώρες εξέταζαν τα προσωπικά του αντικείμενα στο διαμέρισμα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τηλέφωνα κ.λπ. αναζητώντας απαντήσεις για τα κίνητρα της απαγωγής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες δεν επιβεβαιώνεται το σενάριο εμπλοκής και δεύτερου προσώπου στην υπόθεση. Ο εντοπισμός των παιδιών και η σύλληψη του υπόπτου, έγιναν χάρη στην παρατηρητικότητα πολιτών και τη συνεργασία τους με την Αστυνομία.

Τα παιδιά διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου κρατήθηκαν για προληπτικούς λόγους.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου