Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Ο φτερωτός Μαραντόνα ομολόγησε την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου



Ο δεύτερος δράστης της δολοφονίας Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, είχε καταφέρει να διαφύγει στην Αλβανία, και όπως φαίνεται όποιος καταζητείται στην Ελλάδα μπαίνει και βγαίνει χωρίς να τον ενοχλεί και ψάχνει κανένας, αφού ο δράστης επέστρεψε και έκανε ληστεία σε κοσμηματοπωλείο το πρωί της Τετάρτης.

Ένας εκ των δραστών της ληστείας στην περιοχή του Ζωγράφου πέταξε πριν διαφύγει ένα σημείωμα, μέσω του οποίου προκύπτει το συμπέρασμα ότι πρόκειται για τον καταζητούμενο της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου.

Μεταξύ άλλων, στο σημείωμα αναφέρεται ότι δεν ευθύνεται αυτός για τη δολοφονία και ότι δεν είναι θύτης, αλλά θύμα στην υπόθεση. Μάλιστα υπογράφει το κείμενο ως «φτερωτός μαραντόνα». 

Ο δράστης τόνιζε χαρακτηριστικά πως δεν έχει κάνει καμία δολοφονία, παρά μόνο ληστείες. Επιπλέον, ανέφερε πως στο γραφείο του Ζαφειρόπουλου πήγαν με εντολή να τον εκφοβίσουν και πως αν γνώριζε ότι ο συνεργός του που έχει συλληφθεί θα τον σκότωνε, ο ίδιος δεν θα πάταγε ποτέ το πόδι του εκεί μέσα.

Η ληστεία το πρωί της Τετάρτης σημειώθηκε επί της οδού Ξηρογιάννη, ενώ οι δράστες ήταν τρεις και με την χρήση όπλων κατάφεραν να αποσπάσουν μεγάλο αριθμό κοσμημάτων. 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου