Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Ανίκανη πολιτική ηγεσία ευτυχώς αποτελεσματική και επιτυχημένη αστυνομία



Η αστυνομία έκανε πάρα πολύ καλά την δουλειά της γιατί πολύ απλά, εάν δεν υπάρχουν εντολές ΣΥΡΙΖΑ ο νόμος είναι νόμος και οι κακοποιοί παίρνουν αυτό που τους αξίζει.

Η περίπτωση Λεμπιδάκη καθώς και άλλες επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ. δείχνουν ότι η αστυνομία έχει την επιχειρησιακή ικανότητα και ικανά στελέχη για να αντιμετωπίσει κάθε είδους έγκλημα.

Φυσικά και δεν έχει καμία ανάμιξη στην επιτυχία η αποδεδειγμένα αποτυχημένη πολιτική ηγεσία του υπουργείου, με πρώτο τον Νίκο Τόσκα, γιατί πολύ απλά δεν αναμίχθηκε σε τίποτα.

Αυτό δείχνει ότι οι καθημερινές επιθέσεις των αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Αθήνας και τελευταία στην Θεσσαλονίκη καθώς και η ανομία στον χώρο των πανεπιστημίων με ομάδες κακοποιών να λυμαίνονται τον χώρο, θα είχαν αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά εάν δεν είχαν εντολές οι αστυνομικοί από την πολιτική ηγεσία και την κυβέρνηση "μην πειράζεται τους συντρόφους ότι κακουργήματα και να διαπράττουν".

Μπράβο στην Ελληνική αστυνομία και ευχόμαστε γρήγορα λύτρωση από την ανίκανη πολιτική ηγεσία του κ. Νίκου Τόσκα που δεν έχει καμία σχέση με τις επιτυχίες της κυβέρνησης όπως και γενικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου