Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Κοντονής κατά Δημήτρη Καμμένου για την «Τουρκική Ένωση Θράκης»




Σφοδρή επίθεση κατά του Δημήτρη Καμμένου για τις δηλώσεις του αναφορικά με την «Τουρκική Ένωση Θράκης» εξαπέλυσε ο Σταύρος Κοντονής.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, είχε δηλώσει στον realfm ότι αν είναι 8.000 ευρώ το πρόστιμο για τη μη συμμόρφωσή της χώρας στην απόφαση του ευρωδικαστηρίου για την «Τουρκική Ενωση Θράκης», το ποσό να πληρωθεί από βουλευτές.

Απαντώντας στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό, ο υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε πως αν ο Δημήτρης Καμμένος τα είπε αυτά, είναι εξωφρενικά, καθώς η χώρα θα μπει σε επιτροπεία και διαρκή έλεγχο αν δεν ψηφιστεί η εναρμόνιση.

«Αν τα είπε είναι εξωφρενικά, διότι το θέμα δεν είναι το πρόστιμο και δεν είναι ότι γίνεται ρεζίλι η χώρα με το να της επιβάλλονται πρόστιμα. Το πρόβλημα είναι ότι αν δεν υπάρχει συμμόρφωση η χώρα τίθεται υπό επιτροπεία. Υπό έλεγχο, υπό διαρκή έλεγχο. Και αυτό δεν είναι τιμητικό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Κοντονής.

Πριν από μία εβδομάδα, στις 19 Σεπτεμβρίου συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ υπέστη πολιτική ήττα στη Βουλή, αφού αναγκάστηκε έπειτα από την κατακραυγή της αντιπολίτευσης αλλά και τις αντιδράσεις του συγκυβερνώντος κόμματος των ΑΝΕΛ να αποσύρει την κατάπτυστη τροπολογία για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης».

Ο αρμόδιος υπουργός Δικαιοσύνης ανακοίνωσε ότι αποσύρει την επίμαχη τροπολογία προκειμένου να δοθεί χρόνος να την μελετήσουν όσοι διαφωνούν και θα την επαναφέρει σε δέκα ημέρες, όπως είπε.


Πηγή : newsbomb.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου