Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Επιμένει ο Λεβέντης στην παραίτηση Τσίπρα: Δεν έχει νόημα η συναίνεση, είπε



Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι μια κυβέρνηση που να πηγαίνει λίγο με τα νερά τους και όχι να συγκρούεται με τους Ευρωπαίους, δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

Αν ο Αλέξης Τσίπρας συγκαλέσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών αναζητώντας πολιτική συναίνεση, εγώ θα του ζητήσω να παραιτηθεί, δήλωσε το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, που επανέλαβε την θέση του περί συγκρότησης κυβέρνησης συνασπισμού ή τεχνοκρατών.

Δεν έχει νόημα ένα τέτοιο συμβούλιο, πρόσθεσε ο κύριος Λεβέντης, επισημαίνοντας πως αυτό που χρειάζεται τώρα είναι μια κυβέρνηση που να πηγαίνει λίγο με τα νερά τους και όχι να συγκρούεται με τους Ευρωπαίους, γιατί όπως είπε, «με το να συγκρουστούμε, βγάζουμε τα μάτια μας».

Όταν εκβιάζεσαι, δεν μπορείς να χειριστείς ένα θέμα, οπότε γιατί κάθονται οι υπουργοί και οι βουλευτές, αναρωτήθηκε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων. 

Παράλληλα κατηγόρησε την Νέα Δημοκρατία ότι «έχει εξουσιομανία, δεν είναι υπέρ λύσεων κυβερνήσεων συνασπισμού και της απλής αναλογικής».



Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου