Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Συνελήφθη Έλληνας μαφιόζος φυγόποινος στην Γερμανία



Γιάννης Αθανασίου

Μετά από πέντε χρόνια φυγοδικίας στην Γερμανία και προσπαθώντας να αποφύγει ποινή κάθειρξης 15 χρόνων για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εκβιασμούς συνελήφθη γνωστός στις αρχές μαφιόζος κακοποιός και σήμερα 20/5/2017 εκδόθηκε στην Ελλάδα.

Την Δευτέρα 22/5/2017 αναμένεται να οδηγηθεί στο Εφετείο Αθηνών για να εκτελεστεί η ποινή κάθειρξης 15 χρόνων χωρίς αναστολή.

Ο ίδιος η σύζυγος του μαζί με ομάδα κακοποιών οργάνωναν και έστηναν παγίδες για να πλησιάζουν αθώα θύματα όπου και κατάφερναν να τους εκβιάζουν και να αποσπούν τεράστια ποσά για να βιοπορίζονται.

Η δράση του αποκαλύφθηκε το 2007 όταν ένα από τα θύματα του δεν ενέδωσε στους εκβιασμούς και δεν κατέβαλε τα ποσά, που απαιτούσε με εκβιασμό ο μαφιόζος κακοποιός και η συμμορία του πηγαίνοντας το θύμα στο τμήμα εκβιαστών. 

Αποτέλεσμα της άρνησης τους θύματος ήταν να εκτελεστεί συμβόλαιο από το κακοποιό εναντίον του για να τον βγάλει από την μέση και να του κλείσει το στόμα. Για καλή τύχη του θύματος και για κακή τύχη του κακοποιού δεν τα κατάφεραν οι δολοφόνοι που έστειλε στην ενέδρα που έστησαν κάτω από το σπίτι του γιατί μαζεύτηκε κόσμος ακούγοντας τις φωνές και έτσι ξεκίνησε να σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον κακοποιό.

Συνελήφθη από το τμήμα ανθρωποκτονιών σε συνεργασία με το τμήμα εκβιαστών και του επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, εγγυοδοσία και παρουσία κάθε πρώτη και δεκαπέντε στο τμήμα ασφαλείας Καλλιθέας. 

Παράλληλα καταδικαζόταν σε πολλά χρόνια φυλάκισης σε κάθε δικαστήριο για τις πλημμεληματικές πράξεις του εκβιασμού, της πλαστογραφία και των παγίδων που έστηνε για να εκβιάζει μαζί με την σύζυγό του και συνεργό του που καταδικαζόταν επίσης.

Το 2012 κατάφερε για να μην δικαστεί σε βαθμό κακουργήματος από το Μ.Ο.Δ. Αθηνών, να κοροϊδέψει τις αρχές και συγκεκριμένα την ασφάλεια Καλλιθέας και το Εφετείο Αθηνών, σχεδιάζοντας με μαφιόζικο τρόπο τον εικονικό θάνατο του το 2012 με πλαστά χαρτιά που φαίνεται ότι υπέγραφαν γιατροί, αστυνομικοί και δικηγόροι και έτσι με αυτό τον τρόπο κατάφερε να παύση η ποινική δίωξη εναντίον του και να διαφύγει στο εξωτερικό.

Το τραγικό της στημένης μαφιόζικης κοροϊδίας του ήταν ότι το κοιμητήριο που δήλωσε ότι θα γίνει η κηδεία και η περιοχή που διάλεξε στην Ξάνθη δεν διαθέτει χώρο ταφής για ορθόδοξους παρά μόνο για μουσουλμάνους!!! Μιλάμε για τόσο μεγάλη στημένη απάτη για να κοροϊδέψει της αρχές και κανένας όταν έπρεπε δεν το έψαξε παρά μόνο όταν τυχαία τον ανακάλυψαν.

Ο μαφιόζος κακοποιός διέφευγε όλο αυτό το διάστημα με το κανονικό του όνομα και το δίπλωμα οδήγησης του γιατί την ταυτότητα την είχε παραδώσει δήθεν "λόγω θανάτου" μια γυναίκα συνεργός του που όπως αποκαλύφθηκε είχε διαφύγει μαζί του στην Γερμανία από το 20125 και αναζητείτε και η ίδια για διάφορα αδικήματα που διέπραξε εύκολα για να διευκολύνει να εξαφανιστεί ο μαφιόζος κακοποιός.

Λόγω κακών χειρισμών του, ο κακοποιός έκανε το λάθος στην Γερμανία που διέφευγε και πήγε να βγάλει διαβατήριο το 2014 στο προξενείο μας στην Γερμανία για να μπορέσει να φύγει και εκτός Ευρώπης και εκεί είδαν τον "ΛΑΖΑΡΟ" να έχει αναστηθεί οι υπάλληλοι του προξενείου και κατόπιν οι αρχές στην Ελλάδα όπου έμειναν άφωνοι.

Από τότε και μόλις ανακαλύφθηκε ο μαφιόζικος τρόπος που ενήργησε και η κοροϊδία που υπέστη η δικαιοσύνη και η αστυνομία, αναβίωσε όπως ήταν φυσικό το κακούργημα στο Μ.Ο.Δ. και καταδικάστηκε σε 15 χρόνια κάθειρξης χωρίς αναστολή για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και εκβίασης σε βαθμό κακουργήματος.

Παρόλο ότι ήταν φυγόποινος και παρά την καταδίκη του συνέχιζε την ζωή του ανενόχλητος στην Γερμανία αδιαφορώντας για το διεθνές ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε σε βάρος του και μάλιστα χρησιμοποιούσε με το πλήρες όνομα του για 3 χρόνια το facebοok έχοντας φίλους σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Συνέχιζε τους εκβιασμούς μέσο τρίτων στο θύματος που τον αποκάλυψε το 2007 και μάλιστα οι απειλές είχαν κίνδυνο ζωής μέχρι που η interpol τον συνέλαβε πριν από τρεις εβδομάδες και σήμερα 20/5/2017 εκδόθηκε για να πάρει τον δρόμο για τις φυλακές ώστε να εκτίσει την ποινή του.

Το θέμα είναι τώρα το πόσο κινδυνεύει το θύμα του που τον αποκάλυψε και κατάφερε να τον τιμωρήσει για τις πράξεις του και αυτό είναι θέμα τις δικαιοσύνης να τον προστατέψει απο τον μαφιόζο κακοποιό.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου