Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Τι επέτρεψαν οι Έλληνες να μπει στην βουλή; Ελισάβετ Σκούφα: «Τα σχολικά γεύματα αποτελούν ένδειξη ανεπτυγμένης χώρας»



Είναι τραγικό αυτό που έχουμε κάνει οι Έλληνες ψηφοφόροι και έχουμε επιτρέψει να μπουν στην βουλή γραφικοί και ακατάλληλοι κάνοντας τους βουλευτές και έχοντας λόγο και ρόλο στην πορεία της χώρας.

Οι βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τραγικοί όλοι τους έδωσαν αγώνα να αποδείξουν ότι τα καταστροφικά, αντιλαϊκά και αντικοινωνικά μέτρα που έφερε η ανικανότητα τους δεν είναι κακά αντίθετα θα κάνουν καλό.

Ακούσαμε απίστευτες δηλώσεις όπως της Θεανώ Φωτίου και από την πλειοψηφία των βουλευτών της κυβέρνησης και το χειρότερο δεν τους ένοιαζε εάν με αυτά που λένε ξεφτιλίζονται εντελώς.

Ένα από αυτές τις "στελεχάρες" του ΣΥΡΙΖΑ, η βουλευτής Πιερίας Ελισάβετ Σκούφα, άφησε άφωνους τους σοβαρούς βουλευτές του κοινοβουλίου με την ατάκα της για τα σχολικά γεύματα και για το ότι δεν έχει καταλάβει τι έβγαλε η ψηφοφορία του 2015 για το ΟΧΙ και το ΝΑΙ: «τα σχολικά γεύματα μάλλον αποτελούν ένδειξη μιας ανεπτυγμένης και με κοινωνικό κράτος χώρας. Διότι σερβίρουν καθημερινά σε όλους τους μαθητές όλων των σχολικών βαθμίδων μεταξύ των οποίων οι υποανάπτυκτες ΗΠΑ, Φινλανδία, Σουηδία, Ιαπωνία, Κίνα, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία».

«Όταν ήρθαμε αντιμέτωποι με τις παράλογες απαιτήσεις του ΔΝΤ για λήψη μόνο αρνητικών μέτρων εμείς για μια ακόμα φορά είπαμε «όχι». Δεν το είπαμε το «όχι» μόνο τον  Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2015. Το λέμε κάθε φορά που ερχόμαστε αντιμέτωποι με παράλογες απαιτήσεις».

Τι έχει μαζευτεί μέσα στην βουλή άμοιρη Ελλάδα.





1 σχόλια :

  1. Πάντως εγώ θα συμφωνήσω με την Μπετούλα και θα τις υπενθυμίσω ότι την εποχή που πήγαινα δημοτικό όντος τρώγαμε στα μαγειρεία του σχολείου πλήρη γεύματα οπότε και τότε ήταν η χώρα μας μία χώρα υπόδειγμα ; α να μην ξεχάσω τότε είχαμε την χούντα των συνταγματαρχών και όχι την τωρινή χούντα των βολεμένων δημοκρατών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή