Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Αλέξη είσαι τελειωμένος έκανες την δουλειά και ήρθε το πολιτικό σου τέλος



Κώστας Βουκελάτος

Επιπόλαιος και αλαζόνας ο Αλέξης Τσίπρας, αντρόπιαστος και ανήθικος, συζητάει στην βουλή για τα μέτρα που φέρνει ο ίδιος, χωρίς να αναφέρεται σε αυτά ούτε σε μία πρόταση και κάνοντας απλά αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση.

Το μόνο που το νοιάζει τον Αλέξη Τσίπρα είναι να λέει συνέχεια ότι δεν θα πάει για εκλογές πριν από το 2019, χεσμένος γιατί ξέρει ότι όποτε και να προκηρυχθούν έχει έρθει ευτυχώς το τέλος του και το τέλος της άθλιας κυβέρνησης του.

Το σύνθημα "ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει αριστερά" θα μείνει για πολλά χρόνια και ευτυχώς για τον τόπο για να μας γίνει μάθημα.

Θυμάστε όταν έστηνε τους δήθεν αγανακτισμένους στο Σύνταγμα και αμολούσε τους κακοποιούς των Εξαρχείων να κάψουν για να πιέσουν την πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά; Τώρα στήνει ο ίδιος οδοφράγματα γύρω από το Μαξίμου γιατί φοβάται όπως ο διάολος την σκιά του μετά τα άθλια και ανήθικα ψέματα που έχει ξεστομίσει για να κλέψει την εξουσία.

Αλλά δεν φοβάται τους στημένους γιατί τους ελέγχει, φοβάται την οργή των εκατομμυρίων εξαπατημένων από τα ψέματα που τους έχει αραδιάσει όλα αυτά τα χρόνια.

Καμία αναφορά στην βουλή από τον Αλέξη Τσίπρα στα νέα μέτρα και στο νέο μνημόνιο το δεύτερο για την αριστερά, αντίθετα διάλεξε αυτό που κάνει πάντα να  παραμυθιάζει ανήθικα για τα δήθεν αντίμετρα τους πολίτες.

Δεν τον νοιάζει εάν καταργήσει όπως και κάνει προνοιακά επιδόματα κτυπώντας τους φτωχούς, δεν τον ενδιαφέρει εάν διαλύει τους ελεύθερους επαγγελματίες, δεν τον ενδιαφέρει που καταστρέφει τους συνταξιούχους και τους μισθωτούς, τον ενδιαφέρει να παραμείνει στην εξουσία με κάθε κόστος και ευτυχώς ακόμα δεν ενεργεί όπως το πρότυπο του Μαδούρο.

Ξέροντας ότι έχει κατεβάσει και τα σώβρακα μαζί με όλα τα στελέχη του στους δανειστές, που βρήκαν βλάκα να περάσουν τα πάντα, προσπαθεί να βρει ψηφοφόρους αφού έχει χάσει πλήρως την λαϊκή εντολή και φτάνει στο σημείο να φωνάζει αν και δεν είναι ΠΑΟΚ!! ΠΑΟΚ!! Και να ευνοεί όποιον επιχειρηματία του ζητάει οτιδήποτε, ότι και να΄ναι αρκεί να έχει στήριγμα.

Είναι τελειωμένος και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο να φάει ότι έχει απομείνει, αλλά με την ψήφιση των μέτρων η δουλειά του τελείωσε για τους δανειστές και είναι θέμα χρόνου να τον τελειώσουν οι ίδιοι γιατί αρκετά ασχολήθηκαν με τον βλάκα και τους ηλίθιους που κουβαλάει.

Όποιος παρακολούθησε τις ομιλίες του στην βουλή κατάλαβε ότι το αμόρφωτο team που διαθέτει να του γράφει λόγους προσπαθεί να επικεντρωθεί σε νέα αφηγήματα και παραμύθια με μοναδικό σκοπό, να επιβιώσουν οι ίδιοι γιατί ξέρουν ότι είναι τελειωμένοι και μόλις πέσουν θα γεμίσουν οι καφετέριες στα Εξάρχεια.

Κρίνοντας από τη υπόθεση Σαββίδη αδιαφορεί για τους φτωχούς και ευνοεί τους πλούσιους ψάχνοντας κάποιο χέρι για να κρατηθεί όσο περισσότερο μπορεί αδιαφορώντας για την οικονομία της Ελλάδας.

Είχε μια ελπίδα για το Eurogroup ότι θα βρει αφήγημα για το χρέος αλλά όπως φαίνεται δεν τον θέλει ούτε ο θεός.

Τελειωμένος ο Αλέξης Τσίπρας και είναι θέμα χρόνου να οριστικοποιηθεί το τέλος του.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου