Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Αθλιότητα Μαξίμου με ειρωνικά σχόλια για την ασθένεια Κυριάκου Μητσοτάκη



Μετά την νέα αποτυχία της κυβέρνησης με τους δανειστές και εφόσον έχει δεχτεί να υπογράψει νέα επώδυνα μέτρα για τους Έλληνες, είπε να κάνει πάλι ότι τα έχει καταφέρει και να κάνει πλάκα με την γρίπη που ταλαιπωρεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Την ακύρωση της προγραμματισμένης για αύριο ομιλίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ηράκλειο της Κρήτης σχολίασαν οι "ποιοτικοί" συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα συνδυάζοντας την με την αποτυχία τους στο Eurogroup.

Η ανακοίνωση είχε ώς εξής :

"Διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΝΔ για τη συμφωνία στο Eurogroup. Μάλλον την είχαν γράψει από χθες.

Ενημερωθήκαμε επίσης για την ασθένεια του κ. Μητσοτάκη και την αναβολή της προγραμματισμένης ομιλίας του. Του ευχόμαστε περαστικά και περιμένουμε όταν αναρρώσει να ζητήσει εκ νέου εκλογές".

Σε ανακοίνωση της για το αποτέλεσμα του Eurogroup η ΝΔ είχε βγάλει ανακοίνωση που έλεγε :

«Με υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα, για αρκετά χρόνια. Με πρόσθετα μέτρα λιτότητας στο φορολογικό και το συνταξιοδοτικό, άμεσης νομοθέτησης, ακόμη και για μετά τη λήξη του προγράμματος το 2018. Και φυσικά, χωρίς κάποια κουβέντα για το χρέος και την ποσοτική χαλάρωση. Με λίγα λόγια, το κόστος της καθυστέρησης και της ανικανότητας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είναι οδυνηρό για τους πολίτες».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου