Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Κόντρες στη Βάρκιζα με επεισόδια και 30 συλλήψεις

Φωτογραφία ΑΡΧΕΙΟΥ (Eurokinissi)


Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (31.01.2017) η παραλιακή στη Βάρκιζα, όταν τα… σχέδια κάποιων για κόντρες χάλασε η παρουσία της Τροχαίας. Όταν δε εμφανίστηκαν και τα ΜΑΤ, τα πράγματα… ξέφυγαν!

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα από ένα κάλεσμα μέσω ιστοσελίδας, που έδινε ραντεβού για κόντρες στην παραλιακή, στο ύψος του κέντρου Ribas. Μόνο που το ραντεβού φαίνεται πως έφτασε ως τα… αυτιά της Τροχαίας, που έκανε την εμφάνισή της.

Περίπου 300 με 350 άτομα είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο και όταν είδαν πως εκεί έφτασε η τροχαία, μεταφέρθηκαν σε άλλο σημείο και συγκεκριμένα στο ύψος του "Ζάχου", στα φανάρια της Βάρκιζας, στη συμβολή της παραλιακής με τη Βασιλέως Κωνσταντίνου. Αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες στήθηκαν στο νέο σημείο για να γίνουν οι κόντρες.

Όταν η Τροχαία "επέστρεψε" και αυτή τη φορά είχε μαζί της και άνδρες των ΜΑΤ! Φαίνεται πως τα ΜΑΤ ήταν το… κόκκινο πανί, αφού περίπου 50 από τους συγκεντρωμένους άρχισαν να πετούν πέτρες, φωτοβολίδες και ό,τι άλλο αντικείμενο είχαν και έβαλαν φωτιά σε κάδους, με τα ΜΑΤ να "απαντούν" με ρίψη χημικών.

Αποτέλεσμα ήταν να κλείσει για περίπου μια ώρα η παραλιακή. Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν και δυο αστυνομικοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Αφού τα επεισόδια τελείωσαν, η αστυνομία προχώρησε σε 30 συλλήψεις ενώ κατασχέθηκαν και αυτοκίνητα.




ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
Πηγή : newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου