Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Με στελέχη ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Κυρίτσης περιμένει ο Έλληνας να πάει η χώρα μπροστά;



Για ακόμα μία φορά εμφάνιση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ σε τηλεοπτικό κανάλι δείχνει το πόσο ανάγκη έχει η χώρα για εκλογές και άμεση αποχώρηση του τσίρκου που κυβερνά.

Σήμερα είχε την τιμητική του ο Γιώργος Κυρίτσης στελεχάρα της κυβέρνησης και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ερώτηση των δημοσιογράφων αν η κυβέρνηση σκοπεύει να τηρήσει την υπογραφή που έβαλε για την επένδυση του Ελληνικού, να υπάρξει ανάπτυξη και θέσεις εργασίας κι όχι να βλέπουμε μετανάστες σε αυτό τον χώρο, ο κ. Κυρίτσης είπε, ναι βεβαίως βλέπουν την επένδυση αλλά δεν θα πετάξουμε τους ανθρώπους αυτούς στο κρύο για να προχωρήσει πιο γρήγορα η επένδυση του Ελληνικού. 

Ο  Κυρίτσης έδειξε και για το πώς αντιλαμβάνεται την αξιοποίηση του χώρου στο Ελληνικό :

"Μπορεί να φωνάζουν κάποιοι δήμαρχοι για την επένδυση και την αξιοποίηση της περιοχής που θα βελτιώσει την κατάσταση στους δήμους τους όπως λένε, αλλά θα πρέπει να επισημανθεί πως είναι η πρώτη φορά που οι ολυμπιακές εγκαταστάσεις που χρυσοπληρώθηκαν από τον Ελληνικό λαό χρησιμοποιούνται, έστω και προσωρινά. Δεν θα πετάξουμε τους ανθρώπους αυτούς έξω από το Ελληνικό για να γίνει η επένδυση πιο γρήγορα. Σε καμιά περίπτωση, πριν βρεθεί άλλος χώρος για να μετακινηθούν".

Έτσι υπολογίζουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης το μέλλον της χώρας.


Τι άλλο θα ακούσουμε


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου