Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Τραγική διετία για τη χώρα»



Για «τραγική διετία για τη χώρα» έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο βράδυ της Δευτέρας σε κομματική εκδήλωση στο Περιστέρι.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης άσκησε σκληρή κριτική στα κυβερνητικά πεπραγμένα με αφορμή την επικείμενη συμλήρωση δύο χρόνων από την πρώτη εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ με αφορμή την τρέχουσα δεύτερη αξιολόγηση, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «βρίσκεται σε απόλυτη σύγχυση».

«Από τη μία ισχυρίζεται ότι θέλει να κλείσει την αξιολόγηση και από την άλλη σηκώνει το «μπαϊράκι της υπερήφανης διαπραγμάτευσης κρατώντας μία στάση απέναντι στους πιστωτές, η οποία εκλαμβάνεται πολύ συχνά στην Ευρώπη ως μία στάση εχθρική και επιθετική», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ και υπογράμμισε ότι το κόμμα του «οφείλει να προτάξει «απέναντι σε αυτή την αφόρητη διγλωσσία, στην υποκρισία και στο θέατρο, ένα ρεαλιστικό εναλλακτικό σχέδιο εξόδου από την κρίση».

Αναφερόμενος στην «τραγική διετία για την χώρα και για την μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών», όπως είπε χαρακτηριστικά, υποστήριξε ότι «οι μόνοι ευνοημένοι ήταν οι διάφοροι κομματικοί εγκάθετοι, οι οποίοι με μεγάλη ταχύτητα καταφέρνουν και διορίζονται σε κομματικές θέσεις».

Ευχήθηκε τέλος «να είναι το 2017 το έτος που θα φέρει την μεγάλη πολιτική αλλαγή» και «θα σηματοδοτήσει τη μετάβαση από 7 χρόνια ανέχειας, ταλαιπωρίας και εθνικής υποτέλειας, στην ελπίδα της αλήθειας, στην ανάπτυξη, τη νέα Ελλάδα όπως την οραματίζεται η Νέα Δημοκρατία».




Απ. Χονδρόπουλος
Πηγή : athina984.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου