Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Ο Ν. Παππάς αμετανόητος συνεχίζει την τακτική του, σαμποτάρει την ίδρυση ΕΣΡ και κάνει ζημιά στην κυβέρνηση



Ένας αμετανόητος Νίκος Παππάς ρίχνει λάδι στην φωτιά σαμποτάροντας την ίδρυση του ΕΣΡ γιατί έτσι θέλει αυτός.

Κατά τον Παππά ο οποίος πλέον πάσχει από το να κατανοεί τι συμβαίνει γύρω του είπε σήμερα στον ΣΚΑΙ ότι το ΕΣΡ θα εφαρμόσει το δικό του νόμο, ο οποίος κατά τον ίδιο δεν έχει καταπέσει.

«Δεν πέφτει ο νόμος Παππά, δεν έχει πέσει ο νόμος. Το ΕΣΡ θα εφαρμόσει τον νόμο 4339 για την αδειοδότηση» είπε με θράσος σήμερα μέσω του ΣΚΑΪ ο Νίκος Παππάς και επέμεινε και στο νόμο γέφυρα για τα κανάλια και στον αριθμό τεσσάρων αδειών.

Συνέχισε ο Νίκος Παππάς λέγοντας «Μένει ολόκληρος ο νόμος όπως είχε ψηφιστεί, η μόνη αλλαγή είναι ότι το "αιτιολογημένη γνώμη" του ΕΣΡ γίνεται "σύμφωνη"».

Δήλωσε επίσης, ότι παρά τις αντιδράσεις της ΝΔ η κυβέρνηση θα επιμείνει στον όρο «αναστολή» για το νόμο Παππά και δεν προτίθεται να τον αποσύρει.

Επιτέθηκε ακόμα μία φορά και στο  ΣτΕ λέγοντας  «το ΣτΕ λειτούργησε στη συγκεκριμένη υπόθεση με ταχύτητα διαστημική, αντίθετα με άλλες περιπτώσεις… Εμείς φτάσαμε μισό βήμα πριν την τελική αδειοδότηση και ρύθμιση, διχάστηκε ο νομικός κόσμος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός, ενώ έκανε λόγο για οριακή ψηφοφορία στην απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου και μόνο τη διάταξη για την αρμοδιότητα του υπουργού να αδειοδοτεί κανάλια».

Και αντί να αναλογηστει ο Νίκος Παππάς την ζημιά που κάνουν ακόμα μία φορά οι δηλώσεις του τα έριξε στην Νέα Δημοκρατία η οποία έχει ξεκάθαρη θέση λέγοντας :  «Αν η Νέα Δημοκρατία μπλοκάρει μονάχη της τη συγκρότηση μίας ανεξάρτητης αρχής θα έχει τεράστιο πολιτικό κόστος, η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να διεκδικεί να συγκυβερνήσει με θεσμικούς εκβιασμούς», πρόσθεσε.

Φυσικά  αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας ήταν έντονη και δικαιολογημένα

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας :

«Ο Υπουργός Επικρατείας παραμένει αμετανόητος παρά τις προσπάθειες συναινετικών λύσεων από τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και όλη την Αντιπολίτευση.

Αρνείται κατηγορηματικά να ακυρώσει το νόμο που κρίθηκε αντισυνταγματικός.

Εμμένει στον αντιδημοκρατικό σχεδιασμό που είχε για τον έλεγχο των τηλεοπτικών καναλιών.

Η κοινή γνώμη έχει βγάλει τα συμπεράσματά της για τα ψέματα, την προκλητική αλαζονεία και τον αυταρχισμό που εκπέμπει πλέον αυτή η Κυβέρνηση».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου