Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Ο λογαριασμός για το Πολυτεχνείο να πάει στον συνταξιούχο Τόσκα και τους γονείς των συλληφθέντων αντιεξουσιαστών





Κώστας Βουκελάτος

Για  πόσο ακόμα ο φορολογούμενος θα καλείται να πληρώνει το κόστος των καταστροφών;

Οι ζημιές στο Πολυτεχνείο είναι ακόμα ανυπολόγιστες, μέχρι και τα φανάρια έξω από το πολυτεχνείο έχουν καταστραφεί ολοσχερώς και χρησιμοποιηθεί για όπλα εναντίον των αστυνομικών.

Κάηκαν περίπτερα, αυτοκίνητα καταστράφηκαν καταστήματα βιοπαλαιστών και ο λογαριασμός σε ποιο θα πάει;

Ποιος είναι ο υπεύθυνος για όλη αυτή την κατάσταση εκτός από τους προστατευόμενους κακοποιούς αντιεξουσιαστές από τον υπουργό Τόσκα;

Ποιος θα πληρώσει τις ζημίες των ιδιωτών;

Είναι ντροπή για τον ίδιο τον Τσίπρα και την κυβέρνηση του να φορτώνονται οι πολίτες τον λογαριασμό των εγκληματικών ενεργειών αντιεξουσιαστών που με την ανοχή τους και ειδικά του συνταξιούχου που έχει κάνει υπουργό προστασίας των αντιεξουσιαστών σπάνε καταστρέφουν και διαλύουν περιουσίες δημόσιες και ιδιωτών.

Για ποιο λόγο δεν μπορεί η Αστυνομία να περιφρουρήσει το Πολυτεχνείο, αποτρέποντας την κατάληψη του; 

Ο ένας πετάει τις ευθύνες στον άλλον και οι ευθύνες της αστυνομίας είναι τεράστιες αν και γίνεται  πραγματικά πάντα σάκος του μποξ για να ξεσπάνε οι προστατευόμενοι κακοποιοί.

Οι πρυτανικές αρχές που βρίσκονται σε τέτοιες καταστάσεις;

Οι φοιτητικές οργανώσεις που είναι να περιφρουρίσουν από κακοποιούς τα εκπαιδευτικά ιδρύματα;

Η εισαγγελία έδωσε το πράσινο φως προχθές για επέμβαση αλλά η αστυνομία φοβόταν μην θρηνήσουμε νεκρούς λες και δεν ξέρουν ότι έχουν να κάνουν με θρασύδειλους κυρίως παιδιά ανήλικα που τα χρησιμοποιούν όπως οι τζιχαντιστές οι παλιοί αντιεξουσιαστές για όπλα.

Μόλις τους συνελάμβαναν αμέσως θα έτρεμαν σαν ψάρια όπως γίνεται σε κάθε σύλληψη γιατί κάποια καθάρματα τους ποτίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν ανεξέλεγκτα.

Και μόνο για την προστασία αυτών των ανήλικων που χρησιμοποιούνται από τους αντιεξουσιαστές και θα έπρεπε η αστυνομία που γνωρίζει ποια είναι αυτά τα αποβράσματα, θα έπρεπε για να τα σώσει να βρει τους υπεύθυνους που τους ξέρει.

Το θέμα του ασύλου πρέπει να αναθεωρηθεί για να κάμψουν τις δήθεν αναστολές που έχουν δήθεν  οι πανεπιστημιακές αρχές που φοβούνται να δώσουν το οκ για να προστατέψουν τα πανεπιστήμια από τους κακοποιούς.

Η ευθύνη ανήκει και στους δύο και στην Πρυτανεία και στην Αστυνομία και εδικά στο υπουργείο προστασίας του πολίτη με υπεύθυνο τον Τόσκα. 

Το έπρεπε να διαπραχθεί κακούργημα ώστε να ειδοποιήσουν τον εισαγγελέα όπως λέει η αστυνομία είναι δικαιολογίες αισχρές; Λές και οι μολότωφ που φτιάχνονταν και εκτοξεύονταν μέσα από το Πολυτεχνείο δεν ήταν κακούργημα;;;;;;;;;;;;

Να ανατινάξουν οι κακοποιοί αντιεξουσιαστές το κτίριο πρέπει για να ενεργήσει η ΕΛ.ΑΣ.;

Μάλλον οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. θέλουν κάτι να κάνουν αλλά είναι απελπισμένοι με τον συνταξιούχο που έχουν για υπουργό και φοβούνται να παρέμβουν μήπως πειράξουν τα παιδιά που κατά εντολή της κυβέρνησης δεν πρέπει να τα πειράξει κανένας γιατί έχουν μπαμπά και θείο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Έρχεται η 6 Δεκεμβρίου και όσο δείχνει ανοχή το υπουργείο προστασίας του πολίτη σε αυτούς τους κακοποιούς και ειδικά στους αντιεξουσιαστές  και κάνουν κουμάντο και τους ξέρουν πάρα πολύ καλά όλους τότε θα έχουν περιπέτειες.

Όσο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν μαζεύουν τα παιδιά τους που η δράση των ίδιων τα έκαναν και αυτά σαν τα μούτρα τους τότε τα πράγματα θα είναι ανεξέλεγκτα.

Οι εντολές που δίνουν οι εισαγγελείς σε κάθε καταστροφή είναι αρκετές για να αποτρέψουν τους εγκληματίες και να συλληφθούν οι κακοποιοί όπως γινόταν πριν από δύο χρόνια και υπήρχε τιμωρία για την κουκούλα και το άσυλο είχε νόημα καθώς το περιφρουρούσαν και έκλειναν οι πόρτες αλλά όλα αυτά μέχρι να αναλάβει ο Τσίπρας και να ισχύει το καθεστώς ατιμωρησίας για τις κουκούλες ώστε να μπουν τα δικά τους παιδιά σε καθεστώς προστασίας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου