Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Ανεξέλεγκτοι αντιεξουσιαστές τα έσπασαν και πάλι στο ΑΠΘ σε τελετή ορκωμοσίας φοιτητών



Κινδύνεψαν αθώοι πολίτες από την εγκληματική δράση των αντιεξουσιαστών που τώρα έχουν ανοικτά δηλωμένους συμμάχους και συνεργούς στην κυβέρνηση και ειδικά στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Τήν Πέμπτη, μία ομάδα περίπου 15 ατόμων, εισέβαλε στο μπάτε σκύλοι αλέστε κτίριο της Διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σπάζοντας με σφυριά ATMs τραπεζών και πετώντας στους τοίχους μπογιές και χρησιμοποιώντας πυροσβεστήρες κατά των ανθρώπων που ορκιζόντουσαν εκείνη την ώρα.


Ο αναπληρωτής πρύτανης Έρευνας και Συντονισμού Θεόδωρος Λαόπουλος δήλωσε στο Αθηναικό πρακτορείο : «Περίπου 15 άτομα, που φορούσαν μαντήλια στο πρόσωπο, είχαν μπογιές και σφυριά, όπως μας είπαν οι φύλακες, έσπασαν τα τζάμια του ισογείου, έσπασαν δύο ATMs τραπεζών, έριξαν μπογιές στους τοίχους. Το χειρότερο -κατά την εκτίμησή μου το πιο επικίνδυνο, επειδή υπήρχε κόσμος που ορκιζόταν εκείνη την ώρα στον ίδιο χώρο, στο φουαγιέ- ήταν ότι άδειασαν πυροσβεστήρες, τη σκόνη των πυροσβεστήρων στον κόσμο και ο κόσμος ανέπνεε τη σκόνη, αναγκαστήκαμε να βγάλουμε τους ανθρώπους που ορκίζονταν έξω και να προσπαθήσουμε να καθαρίσουμε».


Η κατάσταση επιδεινώνεται και η ανομία κυριαρχεί πλέον στα Πανεπιστήμια και στην χώρα γενικότερα από την δράση των αντιεξουσιαστών που έχουν πλέον ανοικτά συμμάχους κυβερνητικά στελέχη και τον ΣΥΡΙΖΑ.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου