Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Κάτοικοι Αμπελοκήπων μετά τη μετακόμιση Βαρουφάκη: «Ευτυχώς που ήρθε ο Γιάνης να μας σώσει»



Ο υπ. Οικονομικών μετακόμισε στους ταπεινούς Αμπελόκηπους - Πώς αντιμετώπισαν οι κάτοικοι την άφιξη του διάσημου ζεύγους στη γειτονιά τους

Το νέο διαμέρισμα του ζεύγους Βαρουφάκη βρίσκεται στον 4ο όροφο μιας πολυκατοικίας σε κομβικό σημείο των Αμπελοκήπων καθώς συνορεύει με το Ελεγκτικό Συνέδριο, την Ευρωκλινική, το μαιευτήριο Έλενα, το υπουργείο Τουρισμού ενώ λίγο πιο κάτω είναι και το κτίριο της Αμερικάνικης Πρεσβείας.

Πρόκειται για δυο ενωμένα διαμερίσματα, συνολικού εμβαδού 180 τ.μ και μεγάλη ενιαία βεράντα. Σύμφωνα με πληροφορίες νοικιάστηκε μέσω μεσιτικού γραφείου έναντι 800 ευρώ το μήνα και σημαντικό ρόλο στην επιλογή του διαμερίσματος είναι το γεγονός ότι στο ισόγειό του λειτουργεί ανεξάρτητο ιδιωτικό πάρκινγκ.

Μια σημαντική λεπτομέρεια για το ζεύγος Βαρουφάκη καθότι από δω και στο εξής οι δυο μοτοσικλέτες τους όπως και το Ι.Χ της κυρίας Στράτου δεν θα σταθμεύονται εκτεθειμένα στο δρόμο όπως συνέβαινε στην προηγούμενη γειτονιά τους όπου η εύρεση θέσης στάθμευσης ισοδυναμεί με τους έξι τυχερούς αριθμούς του Τζόκερ. Η άφιξη Βαρουφάκη στους Αμπελόκηπους ξάφνιασε τους νέους γείτονες αλλά και τους πρώην ενοίκους του διαμερίσματος που τώρα μένει ο υπουργός.



Η ηθοποιός Αιμιλία Υψηλάντη, πρώην ένοικος του διαμερίσματος διερωτάται πώς είναι δυνατό το ζευγάρι να αφήσει το νεοκλασικό με τη θέα στην Ακρόπολη για ένα διαμέρισμα σε πολυκατοικία.

Οι γείτονές του πάντως χαίρονται με την άφιξη του υπουργού για τον εξής σημαντικό λόγο: ο κ. Βαρουφάκης συνοδεύεται και από άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, οι οποίοι θα φρουρούν το σπίτι σε 24ωρη βάση και οι κάτοικοι εκτιμούν ότι αυτό θα έχει αποτέλεσμα να μειωθούν οι διαρρήξεις.

Το πρωινό της περασμένης Τετάρτης διαπιστώσαμε ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι η νέα ατραξιόν σε αυτή την γειτονιά των Αμπελοκήπων. Κατά την έξοδό του από την είσοδο της πολυκατοικίας με προορισμό το Ελευθέριος Βενιζέλος και από κει στη Ρίγα της Λετονίας για το Eurogroup οι γείτονες του υπουργού... κρέμονταν από τα μπαλκόνια για να τον ξεπροβοδίσουν.



Πηγή : protothema.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου