Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Κεφτές και δε φταις




Γράφει ο Πάνος Παπαγιαννόπουλος


Φταίμε κι εμείς, φταίτε κι εσείς φταίει κι ο Χατζηπετρής όπως έλεγε ένα παλιό τραγούδι του Λουκιανού, μόνο που σήμερα ο συγκεκριμένος κυρίως ένοχος είναι ένας και μοναδικός και είναι ο Σύριζα.. Ναι,ναι όπως ακριβώς σας το λέω... Ο Σύριζα... Ο Σύριζα είναι ο εχθρός και ο μόνος ηθικός αυτουργός. 
Ο Συριζαίος είναι κάτι σαν τον Πασοκο της δεκαετίας του 80'.Ένας κοκκινοφρουρός κατά τον πρασινοφρουρό του παρελθόντος. 
Ο Σύριζα φταίει για τις σιδεροφρακτες αποστειρωμενες παρελάσεις με τις κλούβες και τα Ματ.Έτσι πρέπει. Φαντάζεστε εκεί που παρελαύνει ο υπερηφανος Ελληνικός στρατός να πεταχτεί κανένας Συριζαιος με πανό και να τα χαλάσει όλα ??Απαράδεκτο! 
Ο Σύριζα φταίει που οι κυβερνώντες δεν βγαίνουν σε ανοιχτές συγκεντρώσεις και όλες οι εκδηλώσεις γίνονται σε κλειστό κύκλο. Δεν θα ήταν τραγικό την ώρα που τα πλήθη θα χειροκροτουσαν τον αγαπημένο τους βουλευτή,Συριζαιοι εγκάθετοι να πετάνε αυγά για παράδειγμα ?
Ο Σύριζα είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για τις μειώσεις των μισθών και των συντάξεων. Το κράτος βρε κουτό πρέπει να μαζέψει χρήματα γιατί αν έρθουν στην εξουσία αυτοί οι αχρείοι θα υπάρξει όργιο σπατάλης και δεν θα έχεις να φας.
Ο Σύριζα ευθύνεται που σου κατάσχεσαν το σπίτι. Η καλή κυβέρνηση πάντα σκέφτεται και φροντίζει για σένα. Σίγα μην άφηνε να σου πάρουν το σπίτι οι κομουνιστές. Στο πήρε αυτή για να μην ζήσεις αυτή την τραγωδία. 
Ο Σύριζα ευθύνεται για τις αλλαγές στο κλίμα και τις πλημμύρες. Να δεις που Συριζαιοι πράκτορες σίγουρα θα ελέγχουν κάποιον ειδικό μυστικό μετεωρολογικο δορυφόρο!! 
Είναι πλέον βέβαιο ότι με εντολή του Αλέξη Τσιπρα καθυστερούν ακόμα και οι ανασκαφές στην Αμφίπολη. Ναι,ναι.όπως σε βλέπω και με βλέπεις .Πάω στοίχημα ότι μέλη του Σύριζα πάνε κρυφά το βράδυ και σε ξαναριχνουν χώματα στον τάφο για να αργήσει μεγάλη ανακάλυψη και να την κάνουν αυτοί όταν έρθουν στη εξουσία. Βέβαια ο Αντώνης Σαμαράς έχει κρυφους άσσους στο μανίκι και λίγο πριν την εκλογή του προέδρου της δημοκρατίας θα ανακοινώσει την ανεύρεσης κολοσσού της Ρόδου, του χρυσελεφαντινου αγάλματος της θεάς Αθήνας καθώς και της χαμένης Ατλαντίδας..Αλλά δεν ανησυχώ. Κάτι θα σκεφτεί ο Αλέξης. 
Οφείλω τέλος να ενημερώσω ότι βάση ρεπορτάζ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσιπρας ως άθεος προσπαθεί εδώ και καιρό για την ματαίωση των Χριστουγεννων αλλά από ότι μαθαίνω τελικά θα έρθουν κανονικά με εντολή Σαμαρά ο οποίος ως γνωστόν μιλάει με το θεό. Το ανησυχητικό όμως είναι ότι μάλλον ο νέος χρόνος είναι μέλος του Σύριζα και κυβερνητικές πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα να τον εμποδίσουν...... 
Τελειώνοντας, ας μιλήσουμε λίγο σοβαρά και ας πούμε τα πράγματα με το όνομα τους. Είναι τραγικά αστείο ελλείψει κυβερνητικής πολιτικής και επιχειρημάτων να δαιμονοποιεις τον κύριο πολιτικό σου αντίπαλο. Μέλη της κυβέρνησης μέρα με την ημέρα να γίνονται Κασσάνδρες επερχόμενων καταστροφών λες και στην χώρα όλα βαίνουν καλώς. 
Είναι τουλάχιστον γελοίο να μην έχεις κάτι να τάξεις, κάτι να υποσχεθείς και να αναλωνεσαι σε ανοησίες και δημοσιογραφικες μπουρδολογιες. 
Κάνεις δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι μας επιφυλάσσει το μέλλον και αν ο Σύριζα είναι ικανός να άλλαξε τα πράγματα αν και εφόσον έρθει στην εξουσία 

Τα πράγματα σίγουρα είναι σοβαρά και σίγουρα τα αστεία παρατραβηξαν Οι πολίτες αυτής της χώρας σας σιχάθηκαν και δεν είναι όλοι μέλη του Σύριζα. 













Πάνος Παπαγιαννόπουλος


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου