Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Η Γερμανία θέλει και ελπίζει να καταστραφεί η Ελλάδα για να εδραιωθεί η “ηγεμονία της Ευρώπης”



Του Κώστα Βουκελάτου
Και άρχισαν ξανά οι διαπραγματεύσεις κυβέρνησης και τρόικας και όλα πάλι δείχνουν να οδηγούν σε αδιέξοδο. Γιατί όμως δεν θέλει η τρόικα να δώσει ένα αέρα στην χώρα μας μετά από τόσες θυσίες; 
Όπως έχουμε όλοι μας καταλάβει τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα υπήρξε μια πολύ χρήσιμη χώρα για τη Γερμανία και μέσα από την διαχείριση της ελληνικής κρίσης πέτυχε εκτός του οικονομικού σκέλους να διεκδικήσει και τον πολιτικό έλεγχο της Ευρώπης.
Η Ελλάδα έγινε το όχημα στην οικοδόμηση μιας Ευρώπης υπό γερμανική “κατοχή” και εάν δεν υπήρχε η Ελλάδα σίγουρα με κάποιο τρόπο θα την είχαν εφεύρει. Σύμφωνα με γερμανικό ινστιτούτο μελετών η Γερμανία έχει αποκομίσει πολύ σημαντικά οφέλη από τα επιτόκια που δανείζει και τα κέρδη της είναι πάνω από 100 δις ευρώ. Άλλαξε με προσεκτικό σχέδιο τις ευρωπαϊκές συνθήκες έτσι ώστε να γίνουν συμβατές με τα γερμανικά και εθνικά συμφέροντα , δημιούργησε μηχανισμούς υποκατάστασης της κυβερνητικής εξουσίας στις υπό επιτροπεία χώρες και έχει καταφέρει να κυβερνά κάνοντας υποτελείς τις κυβερνήσεις. 
Τώρα πλέον και αφού μας έχουν ξεζουμίσει η Μέρκελ δεν ασχολείται τόσο έντονα με την Ελλάδα και δεν είναι και τόσο φιλική με τον Σαμαρά, η Ελλάδα έχει ολοκληρώσει τον ρόλο της και είναι πλέον άχρηστη για τα μελλοντικά τους σχέδια. Τώρα η Ελλάδα χρησιμοποιείται μόνο για τον σάκο του μποξ είναι η χώρα που καθημερινά υπομένει προσβολές από του γερμανούς πολιτικούς και τιμωρείτε και απειλείτε για να δίνει το παράδειγμα η Μέρκελ στους υποψήφιους ότι η θα είσαστε υποταγμένοι σε όσα λέμε η θα πάθετε ότι η Ελλάδα εάν δεν συμμορφώνεστε. 
Η Ελλάδα αφού άφησε την Γερμανία να γίνει ηγεμόνας και πάλι μετά 60χρόνια στην χώρας μας συμμετέχοντας άθελα μας λόγω ανεπάρκειας κρίσης και αντίληψης στο άθλιο σχέδιο των γερμανών να χρησιμοποιήσουν την Ελλάδα ως το προπαρασκευαστικό στάδιο για να δημιουργήσει υποτελείς Ευρωπαϊκές χώρες, τώρα λόγο αδυναμίας δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να σταματήσει αυτό το σχέδιο και να ανατρέψει τα πορεία τους. Στο κενό πέφτουν οι προσπάθειες επίκλησης της λογικής την οποία καταβάλλει ο πρωθυπουργός που αγωνιά να πείσει τους γερμανούς ότι η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει αν τς δοθεί, «λίγος αέρας» να αναπνεύσει. 
Όλη η Ευρώπη βλέπει ότι η Ελλάδα καταβάλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια και ξένοι ευρωπαίοι ηγέτες αναγνωρίζουν ότι η χώρα κινείται προς την προσαρμογή με όλες της τις δυνάμεις και με τεράστιο κοινωνικό και πολιτικό κόστος για την κυβέρνηση. Οι μόνοι που δεν θέλουν να το δουν, που δεν ενδιαφέρονται να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και επιτίθενται σε όλα τα επίπεδα, είναι οι γερμανοί γιατί η Ελλάδα κινείται εκτός του άθλιου σχεδίου τους και τους τα χαλάει που θέλει να τα πηγαίνει καλά. 
Πρέπει να αντιληφθούμε όλοι οι έλληνες αυτό που γνωρίζει η κυβέρνηση ότι η Γερμανία δεν ενδιαφέρεται εάν θα πετύχει η Ελλάδα μας αντιθέτως δεν θέλει να πετύχει γιατί πιστεύουν ότι εάν επέλθει η ελληνική καταστροφή έχουν βγάλει τόσα δις θα βγάλουν περισσότερα και από αλλού, αλλά με την καταστροφή μιας ευρωπαϊκής χώρας θα εδραιωθεί και η ηγεμονία τους στην Ευρώπη και η χώρα μας θα είναι το κακό παράδειγμα για το τι θα πάθουν οι άλλες χώρες έτσι και δεν υποτάσσονται στην γερμανική κυβέρνηση. Οπότε μην περιμένετε να μας δώσει κανένας τον αέρα που θέλουμε γιατί όσο λειτουργούμε λες και η Γερμανία θα είναι τα πάντα και ο παντοτινός ηγεμόνας μας θα μας συμπεριφέρονται ακόμα χειρότερα και εάν δεν αντισταθούμε θα μας διαλύσουν εντελώς γιατί αυτό είναι το άθλιο σχέδιο τους και η Ελλάδα αναλώσιμη. 

Τώρα χρειάζεται μια στροφή 180 μοιρών στις γερμανικές απαιτήσεις και μια διπλωματική και ουσιαστική επίθεση που θα τους κάνει να αντιληφθούν τι έχουν να χάσουν πραγματικά έτσι και δεν βοηθήσουν την Ελλάδα και δεν σταματήσουν αυτή την άθλια συμπεριφορά τους εναντίον της χώρα μας και αυτή η αντίδραση να ακουστεί σε όλες τις ευρωπαϊκές και όχι μόνο χώρες για να δεχθεί ένα πλήγμα η ηγεμονία της Μέρκελ και υπεύθυνη θα είναι η ελληνική κυβέρνηση δείχνοντας τον δρόμο στους υπόλοιπους υποτελείς ότι κάθε χώρα έχει την αξιοπρέπεια της κάτι που δεν διαθέτει η γερμανική κυβέρνηση.
Πηγή : freepen.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου