Δευτέρα 27 Απριλίου 2026

Αναγκαστική προσγείωση ελικοπτέρου Agusta-Bell 205 μεταξύ Μαθιάς και Αμαριανού

 



Συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί της Δευτέρας (27/4) στην Πολεμική Αεροπορία όταν ένα ελικόπτερο τύπου Agusta-Bell 205 πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση.

Λόγω βλάβης που εντόπισαν οι πιλότοι του ελικοπτέρου αναγκάστηκαν να το προσγειώσουν κοντά στο χωριό Μαθιά στην περιοχή του Καστελίου.

Το πλήρωμα του ελικοπτέρου είναι καλά στην υγεία του, ενώ διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, για προληπτικούς λόγους. Το ελικόπτερο ξεκίνησε από τη Μονάδα στο Καστέλι πραγματοποιώντας μια πτήση συντήρησης – εκπαίδευσης.

Εξετάζεται από τους αρμόδιους αν το ελικόπτερο που δεν έχει υποστεί σοβαρές βλάβες, θα επισκευαστεί επί τόπου ή θα μεταφερθεί σε εξειδικευμένες εγκαταστάσεις για αποκατάσταση της βλάβης.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου