Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2025

Αναταράξεις στο κόμμα των ψεκασμένων - Προς διαγραφή ο βουλευτής του ΝΙΚΗ Νίκος Βρεττός

 


Στην πόρτα της εξόδου από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος Νίκη αναμένεται να οδηγηθεί ο βουλευτής Νίκος Βρεττός.

Η διαγραφή του βουλευτή αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, καθώς πρώτα θα κληθεί σε απολογία στα αρμόδια όργανα του κόμματος των ψεκασμένων.

Η διαγραφή του Νίκου Βρεττού έρχεται μετά την προ ημερών δημόσια παραδοχή του ότι στήριξε για πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής τον Ανδρέα Νικολόπουλο, σε αντίθεση με τη βούληση του κόμματός του.

Στο μεταξύ ο βουλευτής καθαιρέθηκε από όλες τις επιτροπές της Βουλής στις οποίες συμμετείχε ως εκπρόσωπος της «Νίκης».

Ο ίδιος πάντως, δηλώνει πως θα περιμένει τις τελικές αποφάσεις, ενώ πάνω στο τραπέζι παραμένει και η ανεξαρτητοποίησή του ως επιλογή. 

Με τη διαγραφή Βρεττού, που κάποια σενάρια τον θέλουν να φλερτάρει με τη Νέα Δημοκρατία, και δεν είναι ο μόνος αφού ακούγεται έντονα και το όνομα του Χαράλαμπου Κατσιβαρδά ανεξάρτητου εδώ και δύο χρόνια πρώην μέλος των Σπαρτιατών, η «Νίκη» μένει με 8 βουλευτές.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου