Παρασκευή 4 Ιουλίου 2025

Ρομά εμβόλισαν περιπολικό για να διαφύγουν – Δύο αστυνομικοί τραυματίες



Επικίνδυνοι και ανεξέλεγκτοι οι Ρομά σε όλη την Ελλάδα, διαπράττοντας, καθημερινά εγκλήματα σε βάρος της ασφάλειας των πολιτών, βιασμούς, κλοπές, ληστείες κτλπ.

Χθες το βράδυ, λίγο μετά τις 11, στα Φιλιατρά, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ εντόπισαν Ι.Χ. όχημα να κινείται ύποπτα και του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο.

Ο Ρομά οδηγός του αυτοκινήτου σύμφωνα με την ΕΡΤ όχι μόνο δεν συμμορφώθηκε, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και με επικίνδυνους ελιγμούς προσπάθησε να διαφύγει. Στην προσπάθειά του, το όχημα εμβόλισε με ταχύτητα περιπολικό της αστυνομίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο αστυνομικοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας για τις πρώτες βοήθειες.

Μετά τη σύγκρουση, οι τέσσερις επιβαίνοντες Ρομά κακοποιοί εγκατέλειψαν το όχημα και τράπηκαν σε φυγή πεζοί.

Λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας από αυτούς, ηλικίας 41 ετών, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα ζευγάρι γάντια.

Κατά την έρευνα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, φορητοί ασύρματοι, ενώ έφερε και κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες φέρονται να είχαν διαρρήξει λίγη ώρα νωρίτερα οικία στο Δώριο.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών Ρομά που διέφυγαν , ηλικίας 38, 36 και 24 ετών, οι οποίοι έχουν ήδη ταυτοποιηθεί.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου