Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2025

Κράζουν και στο ΠΑΣΟΚ τον Δουδωνή αλλά δεν βάζει μυαλό συνεχίζει σε κόντρα με Γεωργιάδη


 

Όπως ενημερωθήκαμε, έκραξαν τον Παναγιώτη Δουδωνή οι σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ στην Καλαμάτα, για να τα ακούσουν όλοι στο κόμμα.

Η κοπή πίτας, όπως αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth του powergame.gr, μετατράπηκε σε ένα… σφυροκόπημα για την τακτική του κόμματος και τη μονοθεματική αντιπολιτευτική ρητορική που κινείται μεταξύ Τεμπών και παρακολουθήσεων χωρίς καμία άλλη πρόταση.

Στην εκδήλωση οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι υποστηρίζουν πως «από κόμμα εξουσίας γίναμε κόμμα διαμαρτυρίας. Στραβά αρμενίζουμε, δίνοντας την εντύπωση ότι είμαστε μια ακόμη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ».

Αυτό που είπε όμως ένα άλλο μέλος της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ είναι καρφί για το νούμερο του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Δουδωνή και γενικότερα για το κόμμα : «Δεν τρακάρανε δύο τρένα, αλλά η χώρα με τον εαυτό της. Σε αυτό εμείς ως ΠΑΣΟΚ το έχουμε πει; Όχι για το μπάζωμα και όλα τα άλλα, αλλά ότι βρέθηκε ένας άνθρωπος εκεί και έβαλε δύο τρένα στην ίδια κατεύθυνση. Αυτό το έχουμε πει; Το μήνυμά μας στην κοινωνία ποιο είναι; Τι λέμε; Παλιά λέγαμε για αλλαγή και εκσυγχρονισμό. Καλά όλα αυτά που είπες για συνέδρια, αλλά τι λέμε; Ποιο είναι το κεντρικό μας σύνθημα; Δεν το κατάλαβα αυτό. Για ένα κόμμα όπως το ΠΑΣΟΚ δεν είναι μονοθεματική η ατζέντα, τα Τέμπη, τα Τέμπη, οι υποκλοπές κ.λπ. Αλλά και τα υπόλοιπα προβλήματα της κοινωνίας. Τι λύσεις προτείνουμε; Δίνουμε λύσεις; Ε, τώρα δεν δίνουμε λύσεις να μου επιτρέπεις, γι’ αυτό δεν ανεβαίνουμε στις δημοσκοπήσεις».

Άν ήταν άλλος σοβαρός πολιτικός θα προβληματιζόταν και θα ήταν προσεκτικός, αλλά ο Παναγιώτης Δουδωνής έχει αποδείξει ότι δεν χαμπαριάζει και του αρέσει να ξεφτιλίζεται.

Απάντηση στον Παναγιώτη Δουδωνή, ο οποίος, στη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης χαρακτήρισε τον Μάκη Βορίδη και τον Άδωνι Γεωργιάδη σαν «τους πιο γνωστούς ακροδεξιούς στην Ελλάδα» έδωσε ο υπουργός Υγείας.

Συγκεκριμένα, σε τοποθέτησή του για την ακροδεξιά, ο βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και όχι εκλεγμένος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Να πούμε λίγο και για την ακροδεξιά, έτσι; Βγαίνει ο κ. Βορίδης και λέει πως ανεβαίνει η ακροδεξιά. Ποιος είναι ο πιο γνωστός ακροδεξιός στην Ελλάδα; Ο Βορίδης. Ποιος είναι o δεύτερος πιο γνωστός; Ο Γεωργιάδης. Συγγνώμη, για ποια άνοδο συζητάμε ότι θα έρθει στη χώρα μας; Η ακροδεξιά κυβερνάει στην Ελλάδα».

Η απάντηση Γεωργιάδη ήρθε μέσω ανάρτησης στο X, στην οποία έγραψε: «Δηλαδή αγαπητέ κύριε Δουδωνή όταν ο τότε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ μας δέχθηκε στην Κυβέρνηση Παπαδήμου, δεχθήκατε εσείς οι υπερευαίσθητοι να συγκυβερνήσετε με τους δύο πιο γνωστούς ακροδεξιούς της Χώρας; Και όταν μετά συγκυβερνήσαμε με τον επόμενο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλο επίσης; Πολλή παρέα με την Ακροδεξιά κάνατε… Άλλη μία ντροπιαστική ανάρτησή σας…».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου