Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Συνεχίσει να προκαλεί τους συντρόφους της η Τζάκρη - Ραγκούσης : Δέν θα την αφήσω ατιμώρητη....θα υποστεί συνέπειες

 


Το να προκαλεί τους πάντες η Τζάκρη δεν είναι περίεργο, όσο καιρό την παρακολουθούμε βγάζει χολή για την Νέα Δημοκρατία με ιδιαίτερο μίσος, και πες εντάξει για την κυβέρνηση, αλλά βγάζει χολή και σε όσους συντρόφους της αντιδρούν στον τυχοδιώκτη Κασσελάκη.

Δεν διστάζει δε να εκτοξεύει βαριές κουβέντες για όλους τους συντρόφους της αδιαφορώντας για το πολιτικό της μέλλον στον ΣΥΡΙΖΑ, και δείχνοντας ότι αυτός ο άνθρωπος έχει τεράστιο μίσος σε ότι δεν της αρέσει.

Σκληρή κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στη Θεοδώρα Τζάκρη και τον Γιάννη Ραγκούση για δηλώσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα περί bullying στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Το να μιλάει ο κ. Ραγκούσης για bullying με ξεπερνά, ξέρει αυτός», είπε σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ η Θεοδώρα Τζάκρη, με αφορμή χθεσινή δήλωσή του ότι η Κατερίνα Νοτοπούλου δεν είναι η μοναδική που έχει υποστεί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη. Το θέμα είναι ότι δεν τολμούσε να πεί τι εννοεί αφήνοντας την κατηγορία να αιωρείτε.

Στη δήλωσε έσπευσε να απαντήσει ο Γιάννης Ραγκούσης, μέσω του ΣΚΑΪ, κάνοντας λόγο για αδιανόητη λάσπη. «Δεν θα την αφήσω ατιμώρητη για αυτή την αστειότητα. Απαιτώ και την προκαλώ να πει δημόσια τι εννοεί και να υποστεί τις συνέπειες», είπε. Άλλωστε όλα έδειχναν  ότι κάποια στιγμή η Τζάκρη θα είχε πρόβλημα με την προκλητικότητα που δείχνει στους συντρόφους της και μάλιστα τους απαξιώνει λες και η ίδια είναι στελεχάρα και πολιτικό κεφάλαιο στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Νωρίτερα η Θεοδώρα Τζάκρη είπε προκλητικά κοιτώντας πρός την Νοτοπούλου ότι «όποιος θεωρεί ότι πραγματικά υφίσταται bullying, μπορεί να πάει στον Εισαγγελέα. 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου