Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

Πήγε το ΠΑΣΟΚ να κάνει αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ και μέσα σε όλα είπε και σαχλαμάρες

 



Δυστυχώς το ΠΑΣΟΚ δυσκολεύεται να κάνει σοβαρή αντιπολίτευση, κάνοντας για μία φορά την διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, και αυτό φάνηκε στις τελευταίες δημοσκοπήσεις που πήγε ξανά στην τρίτη θέση με φόβο να κατρακυλήσει ακόμα και στην τέταρτη.

Απάντηση στα όσα είπε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά έδωσε το ΠΑΣΟΚ σχετικά με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Στέφανου Κασσελάκη.

Η Χαριλάου Τρικούπη, αναφέρει πως «η Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ χρειάστηκε επτά παραγράφους για να μην απαντήσει τίποτα για την ταμπακιέρα. Λέξη για τον δανεισμό των κομματικών media από την εταιρεία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ή για τον λαβύρινθο διασύνδεσης των επιχειρήσεων του».

Και εκεί που το πήγαινε σωστά αποκάλεσε τον Κασσελάκη εν δυνάμει υπουργό του Μητσοτάκη, ένα ψέμα που έχει ακουστεί από ΣΥΡΙΖΑ - Κασσελάκη και ο πρωθυπουργός διέψευσε αποκαλώντας όλα αυτά σαχλαμάρες, και όσους τα διαδίδουν σαχλαμάρες επίσης, άρα και το ΠΑΣΟΚ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Η Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ χρειάστηκε επτά παραγράφους για να μην απαντήσει τίποτα για την ταμπακιέρα.

Λέξη για τον δανεισμό των κομματικών media από την εταιρεία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ή για τον λαβύρινθο διασύνδεσης των επιχειρήσεων του.

Την «πιστεύουμε» πάντως ότι ο εν δυνάμει Υπουργός του κ. Μητσοτάκη επέλεξε το Delaware ως επιχειρηματική του έδρα για το …άριστο κλίμα και όχι γιατί δεν χρειάζεται να καταβάλει μια σειρά από φόρους, όπως ο φόρος εισοδήματος και επί των πωλήσεων ενώ επιπλέον τα μέλη και οι διαχειριστές μιας Delaware LLC είναι ανώνυμοι, προστατεύοντας τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Υ.Γ. Σε αυτόν τον σύνδεσμο https://www.europarl.europa.eu/committees/et/product/product-details/20170307MIS00101 θα μπορούσαν να διαβάσουν τι αναφέρεται για το Delaware στην έκθεση της ειδικής επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα Panama papers. Θα περάσει και πιο ευχάριστα η ώρα στον θάλαμο μέχρι τη σκοπιά.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου