Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Επεισόδια στην Πανεπιστημιούπολη: Κουκουλοφόροι πέταξαν μολότοφ σε αστυνομικούς, έκαψαν οχήματα


 

Άλλη μια νύχτα έντασης και επεισοδίων προκάλεσε ομάδα περίπου ανεξέλεγκτων αντιεξουσιαστών κακοποιών, που συνεχίζουν να χρησιμοποιούν την πανεπιστημιούπολη για ορμητήριο, με την πολιτεία και την αστυνομία απλά να περιμένει την επόμενη επίθεση για να αμυνθεί και να αφήσει στο έλεος του περιουσίες αθώων πολιτών.

30 κακοποιοί, στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής βγήκαν από την γιάφκα Πανεπιστημιούπολη, την ώρα που νεαροί πραγματοποιούσαν μεταμεσονύκτιο πάρτι.

Οι κουκουλοφόροι έβαλαν φωτιές σε κάδους στην Υμηττού και σε επτά σταθμευμένα αυτοκίνητα αθώων πολιτών, τα τέσσερα εκ των οποίων καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ τα τρία υπέστησαν σοβαρές ζημιές.






Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας που διέκοψαν την κυκλοφορία στο σημείο, ενώ η πυροσβεστική έσβησε τις φωτιές.

Οι κουκουλοφόροι επέστρεψαν φυσικά στην γιάφκα Πανεπιστημιούπολη, με την αστυνομία να μην κάνει ούτε μία σύλληψη, άντε μία προσαγωγή, και κατά πληροφορίες, λίγη ώρα αργότερα, περίπου δέκα ακροαριστεροί κακοποιοί επανήλθαν αφού η αστυνομία δεν φρόντισε να τους συλλάβει, και εξαπέλυσαν επίθεση με φωτοβολίδες και μολότοφ προς τη Διεύθυνση των ΜΑΤ στην περιοχή του Ζωγράφου.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου